Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem dolgozik,legyen az nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem dolgozik,legyen az nő vagy férfi,nem érzi ezt cikinek? Nem zavarja,hogy esetleg a párja szülei róla pusmognak, hogy nem csinál semmit egész nap? Olyan véleményekre lennék kíváncsi, akik benne vannak ebben a helyzetben,és gyermektelenek.

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#6 szerintem a kérdező nem olyan esetre gondolt, amilyen a tiéd. Nyilván egészségügyi dolgok miatt borzasztó nehéz lehet a munkavállalás, plusz nálad egyértelműen látszik, hogy amúgy akarsz is dolgozni és tervezed, hogy még fogsz.
2024. ápr. 22. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Évekig küszködtem valami normális munkáért, alig estem ki a padból, már be is jött a 2008as válság, kutya nehéz volt pályakezdőként elhelyezkedni kereskedelemben, vagy akár bárhol, amikor épp a kereskedelem omlott össze. Szüleimnél éltem, cudar volt. Sose szedtem össze magam igazán anyagilag, akkora lemaradásba kerültem azokhoz képest, akik utánam jöttek 5-6 évvel, hogy csak pislogok a mai napig...
2024. ápr. 22. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha dolgozok,ha nem,a nők carnak rám,nem leszek attól jobb
2024. ápr. 22. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A 80 ezres tanácsi dilgozónak előbb volt nője mint nekem,akkor?
2024. ápr. 22. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem cikinek érzem, ha nincs épp munkám, csak simán szarnak, mert utálom, ha nincs bevételem és nincs meg a bármit megvehetek érzés, bár bevétel mellett sem szoktam agyon költekezni, de olyankor legalább a közérzetem rendben, mert tudom, hogy ha akarok valamit azt megveszem és amúgy saját döntésből spórolok.

Azt amúgy leszarom, ha bárki azon pusmogna, hogy nem csinálok semmit egész nap, nemtom, nekem nem a munka az életem, nem attól érzem tartalmasnak a napomat, ha húzom az igát azért, hogy valaki más 16x annyit keressen a munkám miatt, mint amennyit nekem ad belőle. Ha nyernék a lottón (nem lottózom) vagy örökölnék sokat, első dolgom lenne otthagyni a munkát és valami saját dologba fektetni, ami valószínűleg valami tök nyugis baromság lenne, mint pl agyagedények faragása, festés, vagy magánállatmenhelyt nyitnék vagy bármi. De valahogy abban semmi cikit nem érzek, ha nem azzal telnek épp a napjaim, hogy valaki utasításai szerint feladatokat hajtok végre egy helyen.

2024. ápr. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!