Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a kapcsolatnak hosszú jövője, ha egy férfi folyamatosan rázza a lábát, a nőt meg nagyon zavarja?
Már többször lefogtam a lábát, amikor ült mellettem, nem tudom ezt a szokását szeretni vagy elfogadni, az őrületbe kerget vele.
Ha lefogom, röhög, pár perc múlva megint rázza a lábát.
Volt hogy csak az egyiket rázta, lefogtam, erre elkezdte rázni a másikat, azt is lefogtam, erre röhögött, pár perc múlva rázta mind a kettőt újra.
Alapból sem szeretem a lábrázást, az iskolában is volt egy padtársam, aki mellől ezért ültem el, mert olyan volt, mint a földrengés.
Ezt leszámítva minden rendben, de ha ennyire nem tudom elfogadni ezt a szokását, lehet ennek a kapcsolatnak jövője?
Ezek a kérdések…
Figyelj, ha nem tudod elfogadni, akkor szakitasz. Ha el tudod fogadni, akkor nem. Ő valószínűleg nem direkt csinálja, rengetegen rázzák a lábukat, ha stresszesek vagy épp olyanjuk van, de egyik sem direkt, hanem automatikus. Ezen pedig nem lehet változtatni.
Fogd csak le a lábait, akkor majd a farkár fogja rázni.Ha pedig azt rázza, akkor már nem is kell neki nő.
Egyébként ez idegesség jele,azt jelzi, hogy az illető nem érzi jól magát ott ahol van, és azzal,akivel van.
Bizony, már menne onnan el....
Bizony, ez egy önkéntelen belső idegi reakció, állapot jele.
Egyébként engem is zavarna. Ideges, feszült, zavart ember benyomását kelti.
Nem feszeng valami miatt? Nincs bűntudata esetleg??
Persze lehet rossz szokás, de azt tapasztaltam, hogy stresszelés okozza ezeket a mozdulatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!