Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik megcsaljàtok a pàrotokat,fèrjeteket szedtek fogamzásgátlót vagy inkább gumiztok?
Figyelt kérdés
Itt inkább az állandó viszonyra gondoloknov. 11. 22:09
1/20 anonim válasza:
Aki szed gyógyszert az is gumizik szexkapcsolat estén.
2/20 anonim válasza:
Nem szedek fogamzásgátlót komoly kapcsolatban sem. Amelyik férfi nem akar gumit húzni, azzal nincs szex, ennyi, lényegtelen, hogy a párom-e az, vagy valaki, akivel megcsalom. (Nem csaltam meg senkit, de ha már ez a kérdés…)
3/20 anonim válasza:
#2 húzzál gumit te. Ja, és olvass egy könyvet, mert a fogamzásgátlás nem csak hormontablettával és nem csak gumesszal oldható meg.
Gyanítom nincs hüvelyi orgazmusod. Sejtem azt is miért nincs
4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a páromnàl fogamzásgàtlót találtam hiányzik is belőle de nem élünk nemi èletet kb 9 hónapja.
Valószínűsitem intim titkos viszonyba került valakivel.
nov. 11. 23:01
6/20 anonim válasza:
Én ha meg akarnám csalni gumi nélkül tenném. A gumi tiniknek való.
7/20 anonim válasza:
Fogamzásgátlót nem szed hektikusan az ember, hogy 1-2 hónapig szedek, aztán 1-2 hónapig nem. Ha korábban szedte, akkor lehet, hogy csak nem állt le. Egyes hormonális zavaroknál is felírhatják. Vagy reménykedik, hogy újra lesz szex veled. 9 hónap kihagyással nem is értem, hogy maradt meg a párkapcsolat.
8/20 anonim válasza:
Nem hagynám abba a fogamzásgátlót, csak azért, mert nincs szex.
9/20 A kérdező kommentje:
Èn is ebbe bízok még egy kicsit,hogy nem állt le vele de sajnos a rosszabbik verzióra nagyobb esélyt látok több mint 50%ot de azért nem merném a fejemet ràrakni .
Hormonális zavarok lehet ,hogy vannak meg mintha pajzsmirigy probléma is.
Sok fejfájás az van
tegnapelőtt 00:46
10/20 anonim válasza:
Senki miatt nem lennék hajlandó fogamzásgátlót szedni. Ha nem tetszik neki, keressen másik nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!