Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik megcsaljàtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik megcsaljàtok a pàrotokat,fèrjeteket szedtek fogamzásgátlót vagy inkább gumiztok?

Figyelt kérdés
Itt inkább az állandó viszonyra gondolok
nov. 11. 22:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagytam abba akkor mikor nem volt szex, nagyobb zavart kreáltam volna vele, mint így ha folytatom. Ez nem bizonyíték semmire. De talán kérdezd meg tőle szedi-e a gyógyszert, vajon beismeri-e??

Amúgy miért nem szexeltek 9 hónapja?

nov. 12. 06:14
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Spiralom volt

De gumit hasznaltunk mert nem a terhessegtol tartottam hanem a fertozesektol...

nov. 12. 06:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
3# Igaz, van pl vazektómia is.
nov. 12. 07:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Pharmatextet találtál nála amúgy?
nov. 12. 09:20
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Házassagban sem vagyok hajlando gumi nélkül. Nem akarok gyereket, hogy aztán elhagyott nő legyek
nov. 12. 09:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Mirabella 75 öt találtam, jövőre jár le
nov. 12. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:

De azt rendszeresen kell szedni nem?

csak úgy véd

nov. 12. 10:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom,nem vagyok nő.

Azért furcsa nekem ,mert ha sexelne velem akkor gumit kéne húznom.

Amióta a gyerek megszületett újra gumizunk.

Ezért furcsa nekem, ráadásul ezt pontosan most vette nemrég mert jövőre jár le.

Miért nem szexelünk???

Nem tudok mit mondani, valószínűleg már nem szeret, biztosan tehetek róla én is,nem tudok annyit ömlengeni szerintem mint amennyit igènyelne.

A gyerek miatt is nyilván sok minden változhatott,de szerintem simán lehet,hogy màr csak velem nem akarja.

Nyilván csettintene egyet és ugranànak rá.

Igazából le se tudom buktatni, nyilván a telefon védve van ő akkor csinálja amikor én dolgozok . Keni vágja a kütyüket ,én nem .

Szóval,annyit szeretnék csak ,hogy derüljön ki de sose fog.

nov. 12. 10:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom,nem vagyok nő."

Uram atyám.

Felnőtt férfiként azért tisztában lehetnél vele, hogy hogyan is működik a fogamzásgátló, főleg ha a feleséged, gyereked anyja is szed ilyet, nem kell ehhez nőnek lenni.

Alázod magad a tudatlanságoddal..

nov. 12. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló hatásmechanizmusa mellett láthatóan a gyógyszerek felhasználhatósági idejével sem vagy tisztában, ami fogamzásgátlók esetében általában alsó hangon 3 év, ezért jelezném, hogy nem megalapozott a következő állításod: "Ezért furcsa nekem, ráadásul ezt pontosan most vette nemrég mert jövőre jár le."
nov. 12. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!