Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van bűntudatom, amiért más lányokkal
beszélgetek?
Figyelt kérdés
Meglehetősen introvertált vagyok, ennek ellenére egész életemben gyakran keresték a lányok/nők a társaságom. Így volt ez már annó a suliban is, és most a munkahelyen is. Abszolút nem flörtölgetek vagy kacérkodok velük, egyszerűen csak beszélvegetek velük, vagy végighallgatom őket. A beszélgetést sem én szoktam kezdeményezni, rendszerint ők jönnek oda hozzám dumálni, vagy írnak rám. Igazából nem is feltétlenül élvezem a társaságukat, csak nem akarom bunkó módon lepattintani őket, így eldumálgatok velük, még akkor is ha épp nincs kedvem hozzájuk. A bárátnőm érthető módon nem kifejezetten örül ennek, és olyanokat mond, hogy "Mit írogat neked ez a kis csitri?!" Értem én, hogy miért szkeptikus, fordított esetben nekem is szúrná a szemem, ha más férfiakkal beszégetne, de igazából teljesen alaptalan a félelme, mert hűséges típus vagyok, soha nem csalnám meg. Persze őrá is nyomulnak a kanok (de még hogy!), de ő kellő határozottsággal leépítí őket,de nekem nehezemre esik bárkit is megbántani, vagy nem válaszolni az üzenetekre.
nov. 11. 16:52
1/9 anonim válasza:
Bizalmatlanságot érzek mindkettőtök részéről. Ha nem így lenne, nem foglalkoznátok ilyen aktívan azzal, hogy ki mennyit kommunikál a másik nemmel.
nov. 11. 16:55
2/9 anonim válasza:
Börtönben vagy, vagy kapcsolatban?
Nehogy már ne szólhass valakihez, csak mert ellenkező nemű.
nov. 11. 17:01
3/9 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam börtönben, egyáltalán nem arról van szó, hogy ne szólhatnék más nőkhöz. De tényleg feltűnően sokat legyeskednek körülöttem, és sokkal többet írogatnak, mint a férfi haverjaim
nov. 11. 17:10
4/9 anonim válasza:
Igaza van 100% mert ő elzavarja őket a fenébe te meg beszélgetsz velük. Tudja nagyon jól, hogy féltékeny vagy rá és azért szintén elküldi őket, de főleg gondolom amiatt, hogy szeret. Te meg bár tudod, hogy ugyanúgy féltékeny mégse csinálod azt amit ő. Féltékenynek lenni normális dolog ha adsz rá okot. Nem is tudom minek szarakodik még veled. Introvertrált vagyok én is, de soha egyik exem se bántottam meg azzal, hogy bár tudtam, hogy zavarja őket a beszélgetés/ismerkedés, hogy mégse vettem figyelembe.
Lehetnek barátaid nyilván, de ha azok a lányok nem barátság mentén közelednek feléd akkor el kell őket hajtanod! Nem talonokat gyártani ha szakítasz legyen más, vagy még előtte meg is csald!
nov. 11. 17:32
5/9 anonim válasza:
"Jogosan van bűntudatom, amiért más lányokkal beszélgetek?"
Jogosan... Inkább azt kérem megkérdezni, hogy jogosan féltékeny rám a barátnőm?
Igen mert míg ő ezt teszi:
"Persze őrá is nyomulnak a kanok (de még hogy!), de ő kellő határozottsággal leépítí őket..."
Te addig ezt csinálod:
"De tényleg feltűnően sokat legyeskednek körülöttem, és sokkal többet írogatnak...de nekem nehezemre esik bárkit is megbántani, vagy nem válaszolni az üzenetekre."
Tetszenek a kis kurwák (figyelme) akik tudnak róla, hogy barátnőd van és hamarosan félre fogsz lépni ha nem fejezed be. Döntsd el, hogy a barátnőd kell,vagy ők.
nov. 11. 17:38
6/9 anonim válasza:
*kéne
nov. 11. 17:38
7/9 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy okkal féltékeny és te pedig azért mert magadból indulsz ki. Te fogod megcsalni és nem ő téged az egoboost és "megállazészhiszenfelálltafarkam" miatt ha nem stoppolod őket, vagy nem offolod ki a csajod...
nov. 11. 17:45
8/9 anonim válasza:
Szóval te inkább megbántod a szerelmedet, mint random lányokat? Magyarul örülsz, hogy valaki kúrna veled és talonban tartod őket, hátha összeveszel a pároddal éppen.
nov. 11. 17:55
9/9 anonim válasza:
Igen, jogosan. Tudod, hogy ez nem tetszik a barátnődnek, de mégis jobban "fosol" (már ha igazat mondasz, és azért válaszol, mert félsz attól, hogy megsértődnek, és nem azért, mert titkon élvezed a figyelmet) attól, hogy random csajok szomorúak lesznek. Simán meg lehet mondani kulturáltan és kedvesen, hogy bocsi, de elég félreérthető, hogy így írogatunk, és én nem szeretném a barátnőmet megbántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!