Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesében illő a hazassagom 5 éve . Mégis most rám borult a felismerés , hogy megcsalt a férjem ?
Figyelt kérdés
Nálatok volt olyan hogy minden tökéletes volt és végül ilyen pofára esés jött?nov. 11. 10:21
1/8 anonim válasza:
Olyan pofára esés mint nálad nem, mert én mindig gyanakodtam.
Ettől függetlenül fájt a dolog.
2/8 anonim válasza:
Ezek szerint sajnos mégsem volt olyan mesébe illő, legalábbis a részéről. Mondott valami okot, hogy miért történt? Új sztori, vagy korábbi eset és csak most derült ki?
3/8 anonim válasza:
Nem voltunk házasok, de kb 10 év után kezdett nekem gyanús lenni akkori párom. Nem mondanám, hogy rám borult, mert egy ideje gyanakodtam, látszott rajta, hogy valami nem oké, aztán kutakodtam és igazam lett. Rossz volt már a kapcsolatunk, valahol nem csodálom, persze nem mentség rá és nagyon összetörtem. Valóban jó kapcsolatban még nem jártam így, hogy mégcsak fel sem merül a gyanú és úgy essek pofára. Sajnálom. Mi történt?
4/8 anonim válasza:
Alapból feltételezni kell, hogy a másik megcsalt vagy meg fog csalni. Kivéve, ha te teszed vele. Akkor van rá esély, hogy ő nem csinálja.
De "mesébe illő" házasság az, ami nincs, pont ezért "mesébe illő". Ahogy az igazságos vezetők, a tisztességes politikusok, a barátságos rendőrök és a halk szavú cigányok.
5/8 anonim válasza:
Na az ilyen sztorik hallatán jut mindig eszembe, csak látszólag van örök szerelem! Ugye? Ha van is, az kb. minden ezredik párra érvényes, még a tökéletes kapcsolatok és házasságok 90%-a sem az, csak sosem derül ki a félrelépés. Jól tudom, miről beszélsz, az ember azt hiszi, jaj tökéletes minden, megtaláltam az igazit,stb. Aztán mik derülnek ki idővel! Nekem "szerencsém" volt, mert még menyasszonyként derült fény arra, hogy a drága hős szerelmes vőlegényem, aki 3 gyereket akart, megcsalt. Mondjuk én nem voltam gyanakvó, mivel abszolut nem voltak észrevehető jelek. Nem rendszeresen csalt, csak ha úgy hozta az élet, hogy adódott rá lehetősége, de egyszer hála az égnek lebukott!
6/8 anonim válasza:
"Mégis most rám borult a felismerés, hogy megcsalt a férjem?"
Rád borult? Mesélj!
7/8 anonim válasza:
...Majd megérkezett a mesébe illően szép és kedves kollegina/szomszéd lány/Kasszàs Erzsi...
8/8 Kései Sirató válasza:
Mi történt, kérdező? Hogy derült ki, hogy baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!