Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmi megcsalást miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalást miért ítélik itt el annyira? Egyáltalán ez az eset annak számít?

Figyelt kérdés

Főleg egy 15-20+ év házasság esetén. Szerintem legtöbb emberrel előfordul hogy egy ideig esetleg felfigyel valaki másra, nem megy ki a fejéből, gyakran eszébe jut, esetleg eljátszik a gondolattal... Minimális flört, nem verbális.

Ez én lennék, így vagyok egy férfival. Ez olyan nagy bűn?

Többször olvastam itt hogy nagyobb mint a testi megcsalás. Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Az érzelmeket nem lehet úgy irányítani mint a cselekedeteinket.

nov. 8. 08:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Gyűlölöm a megcsalást ugyanúgy mint a lopást, gyilkosságot és hasonló más gaztetteket. Akinek belefér férjen, de rám a hányinger jön párosulva zsigerből jövő dühvel. Nem tudnék senkit megcsalni még akkor se ha hozzám volt, illetve lenne hűtlen (amiről nem tudok) valaki.

Egyébként az érzelmi, vagy lelki megcsalás ugyanolyan súlyos mint a testi. Attól már csak az rosszabb ha mindkettő típusú hűtlenség jelen van.

Hozzáfűzöm, hogy bár nem tehetsz róla, hogy más megtetszik külsőre arról már tehetsz, hogy mégis tartod vele a kapcsolatot. A hűség mint mondják döntés kérdése és ha te nyugodt lélekkel flörtölgetsz akkor nyugodtan le is fogsz vele feküdni. Majd amikor kiderül és a két szék közül a padlón kötsz ki akkor sírhatsz.

Mellesleg még olyan esetben is, hogy a férfi veled lenne kapcsolatban akkor sem működne sokáig boldogságban mert ő szerető és te csalfa lennél és a bizalmat nem lehet építeni megcsalásból. Mindig azon kattogna minimum egyikőtök, hogy mikor történne újabb félrelépés.

nov. 10. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Te lehet egy érzelmes és visszafogott nő vagy, de a férfiak nem ilyen szendén verbális flörtölgetnek, nekik a testiség a fontos és arra játszanak, nőknél meg inkább az érzelmi elhanyagolás ellen megy ez a dolog... Nekem aztán nem fontos, hogy egyiket durvábbnak mondjam-e mint a másikat, a lényeg, hogy el vannak távolodva egymástól a felek, talán azzal kellene foglalkozni...
nov. 10. 21:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A minimális flört nem szexuális jellegű, nem harapdálom a szám, nincs nyelvdugdosás, nyálcsorgatás, még csábos nézés sem. Valószínű sosem fogunk beszélni, online főleg nem, szerintem nincs is fent. Testi kontakt pl fogdosás kilőve, nem kollégám az illető.

A gerinctelenségtől úgy gondolom ez nagyon messze van, de számítottam ilyen véleményre is, mert szoktam itt olvasgatni és gondoltam hogy megtalálnak engem is.

Amúgy nem zavar ha a férjem is így van valakivel, sőt..

nov. 11. 10:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy nem zavar ha a férjem is így van valakivel, sőt.."

Akkor szerencsére minden rendben van nálatok.

nov. 11. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem zavar ha a férjem is így van valakivel, sőt.."

Ha tud róla akkor nincs gond. Lehetnétek nyitott kapcsolatban. Kutyát nem érdekel. De az, hogy a hátsó mögött csinálod ultra gáz.

nov. 11. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
háta, habár lehet hátsó is. XD
nov. 11. 18:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Háta mögött "csinálom"?

Mit? Hogy néha gondolok egy férfira plusz mosolygok mikor találkozunk? El kéne mesélnem neki a nagy semmit ? Szerinted hányan tennék?

nov. 11. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de miért hazudsz? Azt írtad, hogy nemcsak mosolyogsz. Ő rá gondolsz, eljátszottál azzal, hogy lehetne köztetek valami. Erről tudnia kéne a férjednek. Ez igenis érzelmi megcsalás és ha téged nem zavarna, hogy másokat pakolgatna akkor mondd el neki meg azt is, hogy mással szeretnél lenni. Legyetek nyitott kapcsolatban. Senki se bánja, nincs vele gond. De amit te csinálsz az nemhiába zavar sok embert.
tegnapelőtt 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!