Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hete költöztem össze, és ezzel együtt fel Budapestre a barátnőmmel

Kiderült hogy megcsal , még nem mondtam neki hogy tudok róla , de teljesen kivagyok, remegek, összetört

A fő gond az hogy en így már nem szeretnék vele együtt élni és lakni, de találtam egy jó és jól fizető allast, de itt nincs hová mennem Budapesten

Mit tegyek

Albi papíron az ő neven van, szóval ha el mondom neki és úgy reagalja le még ő mondja majd azt hogy menjek el

nov. 4. 15:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"2 hete költöztem össze, és ezzel együtt fel Budapestre a barátnőmmel. Kiderült hogy megcsal"

Mindez ebben a 2 hétben derült ki? Mégis hogyan?

nov. 5. 09:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha jól értem,mindketten most költöztetek budapestre,mivel azt írtad,hogy vele költöztél,és nem pedig azt,hogy hozzá. És akkor két hét alatt már be is pasizott? Nem semmi barátnőd lehet. Ráadásul melletted. Őszintén szólva kicsit érdekelnének a részletek,hogy ezt mi ől gondolod,mert vagy az van,hogy a barátnőd tényleg egy pasizós lány,vagy pedig te értessz valamit nagyon félre. Én az utóbbira tippelnék.
nov. 5. 12:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Már a Bp-re költözés előtt megcsalt?
nov. 5. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Budapest tele van munkásszállásokkal, azontúl, ha fiatal vagy, sok egyetemista keres lakótársat, vagy bérelsz egy szobát egy néninél.
nov. 5. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
na mi lett?
nov. 9. 03:11
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát izé..nem csalt meg végül mint kiderült( máshogy derítettem ki, nem vádoltam meg vele ) pedig rettentő biztos voltam benne, nem azért mert egy hűtlen embernek tartanám vagy ilyesmi, de egyszerűen nagyon olyanok voltak a jelek.. az utóbbi időben egy hárpia, rendesen látszott rajta az hogy a legapróbb cselekedteim még amik pozitívak is számára is idegességet váltanak ki belőle, plusz az utóbbi időben konkrétan szexelni nem volt kedve, megakartam puszilni erre olyanokat mondott hogy rá vagyok tapadva meg ilyenek

Szóval én biztos voltam benne hogy van valakije

nov. 9. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Te milyen naív ember vagy!

Csak kiszeretett belőled és már idegesíted. Tuti, hogy új faszija is van.

Ugye elköltöztél azóta?

nov. 9. 19:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Nagyon csúnya dolgot csináltam, gyakorlatilag a másik személyi jogainak megsértése, és beteges, tisztában vagyok vele, az egyetlen egy okom az volt szimplán, hogy ha én az időmet és pénzemet és a jövőmet tervezem mással, akkor biztosra kell mennem, akár aljas módon is.. úgy hogy hát, mivel kettő telefonom van, bekapcsoltam az egyiken a hangrögzítőt, és elrejtettem amikor elmentem otthonról.

Majd visszahallgattam, hallottam ahogy a barátnőjével beszél telefonon rólam, ezek alapján fixen tudom hogy nem csal meg(jelenleg) a múltban hogy volt e valaha valami másfél év alatt azt kitudja

nov. 9. 19:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Bár az tény hogy baromi tiszteletlenül és csúnyán fogalmazott rólam, igazából amúgy érzem rajta hogy nem szeret már, és lehet hogy a jövőben simán megcsalna, hát nem tudom, lesz ami lesz..
nov. 9. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:

"Majd visszahallgattam, hallottam ahogy a barátnőjével beszél telefonon rólam, ezek alapján fixen tudom hogy nem csal meg(jelenleg) a múltban hogy volt e valaha valami másfél év alatt azt kitudja"

Remélem ennyi elég is, hogy lelépjél.

nov. 9. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!