Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hete költöztem össze, és ezzel együtt fel Budapestre a barátnőmmel
Kiderült hogy megcsal , még nem mondtam neki hogy tudok róla , de teljesen kivagyok, remegek, összetört
A fő gond az hogy en így már nem szeretnék vele együtt élni és lakni, de találtam egy jó és jól fizető allast, de itt nincs hová mennem Budapesten
Mit tegyek
Albi papíron az ő neven van, szóval ha el mondom neki és úgy reagalja le még ő mondja majd azt hogy menjek el
tegnap 15:53
1/8 anonim válasza:
Keress albit és lépj le. El se mondd, hogy tudsz róla. Csak azt, hogy rá untál, nem szereted. Vagy valami ilyesmi.
2/8 anonim válasza:
Kezdj el lakhatást keresni, most!
Szorítsd össze a fogaid és bírd ki míg nem tudsz költözni, ne hagyd veszni a jó állást.
3/8 anonim válasza:
Keress más albérletet és bérelj csak szobát, amíg pénzügyileg helyreállsz.
4/8 anonim válasza:
Nézd meg előbb keres e valaki a környékeden lakótársat. Hirtelenjében ez is jobb mint a semmi.
5/8 anonim válasza:
Azonnal keress lakhatást.. amúgy mi az hogy ő nevén van? Remélem akkor ő is fizeti a nagyrészét...
6/8 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. Nem kell neki az orrára kötni, majd ha már sínen vagy, akkor összecsomagolsz és közlöd vele, hogy itt a vége fuss el véle, inkább keresel egy hűséges társat. További jó albérlet fizetést kívánva.
7/8 anonim válasza:
keress szobát, albit bármit ahova mehetsz minél elöbb aztán viszlát
8/8 anonim válasza:
Jaj ne csinálj már ebből problémát! Már miért ne lenne hova menned? Elvileg van jó fizud, keresel másik albérletet és kész. Egyáltalán ő tudja fizetni azt a pecót? Lehet amúgy is lelépne, mert rajtad akart csimpaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!