Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megcsalt" a barátom mt tegyek?
Mindenképpen ülj le vele, és kérdezz rá. Mondd el neki, hogy a lánnyal is beszéltél.
Én szakítanék. Ha már valaki kifele kacsingat az semmi jót nem hoz. Ha vele maradsz bizonytalan leszel. Agyalsz, vajon mikor fordul ez elő vele megint, mikor hova megy. Ha egy kapcsolatba beférkőzik a bizalmatlanság, nincs kiút. Mindig bizonytalan maradsz.
ha van még önbecsülésed, méltóságod, akkor kidobod a faszidat, mint a szart.
mert ez érzelmi-lelki megcsalás.
egy pasi velem is ezt csinálta hónapokig, ilyen üzeneteket irkált, én meg továbbítottam a nőjének.
az ilyen gerinctelen suttyók nem érdemelnek jobbat.
a párod nem szeret téged és nem is tisztel, ha a hátad mögött egy csinálja.
és perverz is, ha egy 15 éves kislánnyal műveli.
dobd ki!
Eszméletlen mik vannak.
Emlékszem 14 éves voltam. Akkor regisztráltam a Facebookra. Rám írt egy 47(!!) éves férfi. Amikor leírtam, hogy 14 vagyok, a válasza annyi volt, hogy "Téged zavarna a korkülönbség?"Agyam eldobom.
Mégha 17 vagy 18 lettem volna azt mondom oké. De könyörgöm 14 voltam!
Bocsánat az offért csak eszembe jutott és nem tudtam magamban tartani.
Kérdező! Én kidobnám a helyedben. Nem normális dolog, hogy 31 évesen 15 éves kislányokat "szeret". Sőt! Ha jobban belegondolok ezen már nincs is mit magyarázni. Ne hagyd magad hülyére venni! Ennél jobbat érdemelsz. Majd légy szíves írd meg, hogy mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!