Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak eltűnnétek szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak eltűnnétek szó nélkül?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal, mindketten budapestiek vagyunk, egyetemen ismerkedtünk meg.

Pár hete sokat jár vidékre “egy barátjához”, ez még nem is lett volna fura, mert több barátja is egy másik nagyobb vidéki egyetemi városban él.

Azonban kiderült, hogy egy idősebb, szinte anyukám korú nőhöz jár valami más vidéki városba, akinek gyereke is van! Én teljesen lesokkolódtam. Undorodom ettől az egésztől. Hogy velem van/volt és közben valami idős nőt döngetett a hátam mögött. Undorító.

Mérhetetlen gyűlöletez és undort érzek.

Szerencsére nem lakunk még együtt.

3 napja tudtam meg, azóta nem írok neki vissza semmire, korlátoztam ,nem jön tőle értesítés sem, a telefont sem veszem fel.

Egyszerűen felfordul a gyomrom ha belegomdolok és szó szerint hánynom kell. Sohs többé nem akarok vele beszélni vagy hallani róla. Nyilván fáj és valahol belül hiányzik hiszen nagy szetelem volt eu, de az undor amit érzek ennél erősebb.

Mit gondoltok erről, ti is szó nélkül eltűnnétek vagy rosszul kezelem ezt? De tényleg nem érdekel a magyarázata vagy hagugság, ez egy magyon gáz húzás volt.

25N

nov. 3. 11:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Van valami garancia arra, hogy ő ezt a kérdést nem olvassa most éppen?
nov. 3. 11:33
 12/33 anonim ***** válasza:
30%
Mi az hogy jár? 😅 Más világot élünk, nem menő egyenesek lenni
nov. 3. 11:42
 13/33 anonim ***** válasza:
37%

én azért elküldeném a jó k... a...ba, hogy 5 év után ez meg merte csinálni.

Személyesen meg kapna pár pofont is.. legalább a dühömet levezetném rajta.

Lehet leszavazni.

nov. 3. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
13 vissza is kapnád a pofont? Vagy az már nem játszik?
nov. 3. 11:55
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

13

Annyira szanalmas, amikor valaki ferfikent vagy nokent azt hiszi, a testi eroszak barhova is vezet. Allat vagy vagy mi a fsz??

nov. 3. 11:59
 16/33 anonim ***** válasza:
35%
Jól tenné. És még olcsón megúszná a rohadék pasas. 5 évet elpazaroltál, de mint látom fiatal vagy még. Nem ő az igazi, ennyi. Majd megleled, de tutira nem ő az, írom ezt pasiként.
nov. 3. 12:02
 17/33 anonim ***** válasza:
91%

15

Ha férfi, akkor azért szánalmas, mert egy gyengébbet akar bántani.

Ha nő, akkkr azért nyomorult, mert vélhetően csak egy olyan férfit merészelne megütni, akiről pontosan tudja, hogy nem üt vissza.

Mindkét esetben halál gáz.

nov. 3. 12:04
 18/33 A kérdező kommentje:

Elhihetitek hogy legszívesebben egy akkorát lekevernék neki,hogy a fal adná a másikat. De mit érnék vele? És amúgy sem vagyok ilyen típus.

Igazából tényleg csak undort tudok iránta érezni. A nő iránt meg sajnálatot. Mint kiderítettem már hónapok óta mehet ez az egész a hátam mögött.

Az is gáz,hogy a volt barátom ilyet tett, de a nő is hogy kisgyerekes anyukaként egy ilyenbe belemegy.

nov. 3. 12:14
 19/33 anonim ***** válasza:
68%

5 evet voltatok egyutt es egyutt sem laktatok. Ennek sajnos into jelnek kellett volna lennie :(

O nem akart osszekoltozni vagy te ?

Mindegy, hogy ki cseszte el, a lenyeg, hogy te le tudd magadban zarni a dolgot.

nov. 3. 12:17
 20/33 A kérdező kommentje:

Mindketten budapestiek vagyunk és otthon lakunk. Mindkettőnk családjának nagy családi háza van, így teljesen el tudunk különülnk.

Igazából jövőre terveztünk összeköltözni. Eddig főleg anyagi okok miatt vártunk.

nov. 3. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!