Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak eltűnnétek szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak eltűnnétek szó nélkül?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal, mindketten budapestiek vagyunk, egyetemen ismerkedtünk meg.

Pár hete sokat jár vidékre “egy barátjához”, ez még nem is lett volna fura, mert több barátja is egy másik nagyobb vidéki egyetemi városban él.

Azonban kiderült, hogy egy idősebb, szinte anyukám korú nőhöz jár valami más vidéki városba, akinek gyereke is van! Én teljesen lesokkolódtam. Undorodom ettől az egésztől. Hogy velem van/volt és közben valami idős nőt döngetett a hátam mögött. Undorító.

Mérhetetlen gyűlöletez és undort érzek.

Szerencsére nem lakunk még együtt.

3 napja tudtam meg, azóta nem írok neki vissza semmire, korlátoztam ,nem jön tőle értesítés sem, a telefont sem veszem fel.

Egyszerűen felfordul a gyomrom ha belegomdolok és szó szerint hánynom kell. Sohs többé nem akarok vele beszélni vagy hallani róla. Nyilván fáj és valahol belül hiányzik hiszen nagy szetelem volt eu, de az undor amit érzek ennél erősebb.

Mit gondoltok erről, ti is szó nélkül eltűnnétek vagy rosszul kezelem ezt? De tényleg nem érdekel a magyarázata vagy hagugság, ez egy magyon gáz húzás volt.

25N

tegnap 11:02
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Blcsi az elütésekért,gyorsan írtam.
tegnap 11:03
 2/30 anonim ***** válasza:
88%

Bár abszolút megértem a dühödet és az undorod, elvileg felnőtt emberek vagytok. Én azért csak küldenék egy utolsó üzenet, hogy "Tudok a nődről, végeztünk, soha többé ne keress." vagy valami hasonló.

Végső soron azt teszel, amit jónak látsz, én személy szerint utálom a ghostolást bármilyen okból, még ha a te szemszögedből jogos is lenne.

tegnap 11:09
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez manapság a módi. Tégy úgy, ahogy jónak látod.
tegnap 11:11
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én amikor szerelmes voltam egy lányba, akkor rá se néztem más csajra. Ilyen a szerelem, ami nálatok ha nem is múlt el, ezek után már sose lenne olyan a kapcsolat mint előtte. ha megbocsájtasz is, sosem fogsz tudni bízni benne. így akarod leélni az életed?
tegnap 11:12
 5/30 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom. Én nem méltatnám utolsó üzenetre sem. Ha gondolkozik úgyis rájön magától, mi a helyzet.

Nem keresett az otthonodban sem?

tegnap 11:13
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván eltűnnék én is. Nincs mit errol beszélni sem.
tegnap 11:13
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Annyit szerintem irhatsz neki, hogy tudsz mindenrol, te befejezted. Ne miatta ird meg ezt neki, hanem magad miatt. Hosszutavon neked is konnyebb lesz lezarni az erzeseket, ha tenylegesen pontot teszel a vegere.
tegnap 11:21
 8/30 anonim ***** válasza:
27%
Milfek jobbak az ágyban, ennyi
tegnap 11:22
 9/30 anonim ***** válasza:
74%
Ú sajnálom kérdező. Írj vissza neki valami frappánsat majd tiltsd le. Nem ezt érdemled.
tegnap 11:23
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek jár a lezárás - első sorban neked.
tegnap 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!