Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen típus viselkedik ekként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típus viselkedik ekként?

Figyelt kérdés

Megcsal és kitárgyal a titkos házas nőjével, aki erre igényt is tart, hogy engem ócsároljon, hogy milyen ilyen olyan vagyok, rút meg őrült. Akkor a nő boldog. ETTŐL. Neki ez a bizonyíték, hogy őt szereti igazán.

Egy ilyen jellemtelen viselkedés.

Elalvásom után éjjelente írkáltak egymásnak, sőt hívták is egymást. Mikor aludtam, fotók is készültek rólam. Amiket írtam neki azok is megosztva a nővel, főleg azok az írások, ahol én “oktalanul féltékenykedem”, azaz logikusan gondolkodom.

A lényeg az volt hogy másokat kipletyáljanak, hogy mindenki milyen hulye es ők milyen normalisak.

A nő nyitott házasságban él és nem akar válni.

nov. 2. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Te rólad mit mond el ha rajtuk gondolkodsz ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál? Hogy buta vagy.
nov. 2. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Kit érdekel, hogy milyen típus?? Komolyan annyi eszed van mint egy aranyhalé! A párod semmibe vesz, megaláz, és erre amiatt ide kiírsz egy kérdést, hogy MILYEN TÍPUS valaki?! Ott kell hagyni az embert aki nem szeret, tiltás, törlés, soha többet nem beszélni vele, és rohadtul ne csámcsogj azon, hogy ezt beszéltek, azt beszéltek... legyen már valami önbecsülésed!
nov. 2. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
De miért vagy vele?🤷🏻
nov. 2. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Én eltenném azokat a képeket, üzeneteket és úgy adnám be a válást.

Kártérítést is követelnék.

nov. 2. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
És te milyen típus vagy,hogy még mindig bsztad ki oda ahová való az ürge?
nov. 2. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:
*nem bsztad
nov. 2. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért is van szükséged erre a csávóra?

Már kib4sztam volna mint macskát sz4rni. Janem. Szóba sem álltam volna vele.

nov. 3. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahha. Vicces az ilyen? Ezt a kedves kolleginát míg meg nem szaggatja a feleséged.
nov. 3. 22:29
 9/10 A kérdező kommentje:

7 es, ja, kibasznád, ha rájöttél volna! Itt a csavar! Lehet te leélsz 20 évet vele es nem jössz rá!

8 as, meg tök összefüggéstelen amit írsz!

nov. 3. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
De már rá jöttél, és el tudom képzelni, hogy még mindig vele vagy. 🤷‍♀️
nov. 4. 03:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!