Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még fájni? (Meleg kérdés)
Az volt barátom pár hete bukott le, megcsalt. Éreztem, hogy meg fogja tenni, így egy álprofillal regisztráltam Romeo-ra, és meg is találtam a profilját. Leképernyőfotóztam, elküldtem neki ahol beszéltünk, és letiltottam. (Nem éltünk együtt, mindketten otthon laktunk még a saját szüleinknél)
Én próbálok megnyugodni, feldolgozni, elterelni a figyelmemet, újraépíteni magamat. Tényleg igyekszem. Viszont pár naponta mindig rámjön a késztetés, hogy rákeressek instán, és hát bekövetett jópár új embert. Bár már vége van, nem vagyunk együtt, még mindig rosszul esik, rettenetesen érzem magam, hogy kvázi ilyen könnyen lecserélt.
Őszintén nem tudom mit kezdjek magammal, mert hiába örülök annak, hogy vége lett, és többé már nem tud velem ilyet tenni, ugyanúgy fáj.
Aki átesett megcsaláson bármilyen formában, az hogyan dolgozta fel? Hogyan érjem el, hogy bármikor eszembe jut ez a személy, ne váltson ki belőlem semmilyen érzelmet?
Annak idején,mikor közel hasonlóan hagytak el ( sajnos nálam sok megalázó tényező is volt ), közel másfél év volt,mire lelkileg helyreálltam.
Pedig letiltottam,töröltem, nem követtem sehol,de nehéz volt felejteni.A sors sokszor úgy alakult,hogy láttam őt az új párjaival utcán, vásárlás közben .
És négy éve aztán ennyi volt,eltűnt minden olyan impulzus, rágondolás,ha pedig néha látom, elmegyek mellette az utcán és ennyi.
De a klasszikus fázisokon,mint értetlenség,düh,bánat...át kell menni mindenkinek.Nem érdemes addig ismerkedni,míg nem "földelődött " az előző érzelem.
A magam életéből azt tudom mondani,hogy minden kapcsolatom után kb annyi idővel lettem totál semleges és újra ismerkedni kész, mint maga a kapcsolat időtartamának nagyjából a fele.
Lényeges az, hogy a válaszomat szintén meleg férfiként írtam.
# 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!