Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Páromnak a rokona közbe jött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak a rokona közbe jött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal már 6éve együtt vagyunk,nem tökéletes,de együtt megoldottunk szinte mindent.

Nos,az egyik rokona tegnapi nap folyamán megakart csókolni a nyílt utcán,utána randira hívott.

Úgy volt,hogy van egy benti kutyám akit tegnap este ki vittem sétálni pár percre. Az említett rokon az anyósánál,apósánál volt a szomszédunkban,iszogattak,ő épp haza felé tartott és akkor oda jött,hogy nagyon csinos vagy,mióta itt lakók a páromnál (faluban) próbál kerülni mikor meglát az utcán,mert félt,hogy csinál/mond valami olyat amivel megsért. Mondtam neki,hogy ezt most hagyjuk,van felesége és gyereke,nekem meg párom. Átölelt,lefagytam akkor próbáltam el lőkni és megcsókolt,arrébb léptem,kiabálni akartam,de mivel úgy faluban vagyunk így nem akartam. Mondtam neki,hogy ezt felejtsük el.

Utána hívott randira,nem akarok elmenni,de nem tudom,hogy,hogyan mondjam el a páromnak,egyeltalan mondjam el?

okt. 29. 14:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Írok még,hogy mi lesz velünk kapcsolatban.🤍
okt. 29. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. De remélem azért közölted, hogy ő csókolt meg és közös volt. Kicsit olyan mintha azt gondolná, hogy benne voltál
okt. 29. 17:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudja,hogy én nem nem voltam benne,hallotta az este a kiabálást,azt hitte a kutyával kiabalok,mert valami rosszat csinált ezért nem nézet ki.
okt. 29. 17:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Tudja,hogy a családja/rokonait ha lehet kerülöm😅

Ha van valami szülinap akármi akkor én mindog elmegyek megérkezés után egy félórával.

okt. 29. 17:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Pletyka gyorsan terjed. Rám írt a rokon felesége,hogy mondjam el mi történt. Az ő kapcsolatuk itt ért véget,látta,hogy Facebookon folyamatosan az adatlapom nézi,akkor már sejtette.
okt. 29. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vannak bajok, nem normális a fickó.
okt. 29. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

A mi kis falunk... 🤣

Nálunk is ilyen kikapósak a menyecskék, mint te vagy és ilyen kanosak és rámenősek a traktorosok, mint az udvarlód.

Van itt olyan 40 éves menyecske, aki már a harmadik pasassal él.

Először csak egy 2 házzal arrébb lakó pasihoz költözött, aztán azt is ott hagyta, amikor elhagyta a felesége azt a pasast, akit már rég kinézett magának. 🤣

tegnapelőtt 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!