Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha megbocsátottam a páromnak, hogy megcsalt?
Igen, nem tudod hogy hányszor tette, ráadásul ezt pozitív megerősítésként kezeli az agya, szóval legközelebb már nyugodtabban is fogja megtenni
A tapasztalat azt mutatja hogy aki egyszer félrelépett az többször is fog
Szerintem már az egy alkalom is nagyon megalázó
Gondolom magadban keresed a hibát, hogy vajon mit nem adtál meg neki ami miatt félrekefélt. De ha ő legalább tisztelne, mint társát, vagy csak szimplán, mint embert akkor ha mondta is volna, hogy mi nem tetszik neki és próbáltál is rajta javítani akkor se csalt volna meg hanem szakított volna veled!
A könnyebb, gyávább utat választotta, megalázott, semmibe nézett.
Ezek után te hogyan bízhatsz meg benne? Elárulom, hogy sehogyan.
Lesni fogod, hogy mit csinál, kivel beszélget, kiről beszél és ha még nem is hűtlenkedne újra a bizalmatlanságoddal - AMI JOGOS! - úgyis ott kötnétek ki, hogy szakítanátok.
A ti kapcsolatoknak annyi. Nem lehet megmenteni.
Tehát szedd össze magad és holnap rögtön szakíts vele!
Kimondani, hogy megbocsátottál, könnyű. Viszont elfelejteni nehéz. Ott lesz minden gondolatodban, ha hozzád ér, megcsókol, szex közben, sőt lehet ezek nem is fognak menni, mert undorodni fogsz a párodtól. Ott lesz az agyadban, mikor nem veszi fel a mobilját vagy kap egy üzenetet, vagy épp nélküled megy programozni,hogy vajon most is megcsal, hazudik...
A bizalom törékeny dolog, ha egyszer megszakad, onnantól lehet ám foltozgatni, ugyanolyan nem lesz, mint előtte.
Nekem nem gáz. Nem nekem kell vele ágyba bújni egy másik nő pinája után.
Az egyszeri alkalom meg olyan, hogy amit bevallott. A valóságban meg kitudja? A jövő meg megint más kérdés, hogy mennyi lesz még. A hajlam mindenesetre megvan benne.
"Egyszeri alkalommal tette."
Legalábbis jó ezt hinni... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!