Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gáz, ha megbocsátottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha megbocsátottam a páromnak, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Egyszeri alkalommal tette.
jan. 29. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tenyleg a megbanas jelet latod rajta, es, hogy teper bizonyitani akar, en azt mondom igen is van masodik esely.

De ehhez a parodnak extran oda kell tennie magat

jan. 30. 12:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Látszik rajta, hogy nagyon megbánta.
jan. 30. 12:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, bocsásd meg... 😂
jan. 30. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon megbánta... aztán a másodikat is nagyon bánta. A harmadikat már annyira nem!

Szerintem ne áltasd magad!

jan. 30. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, megbánta.....hogyne!Azt bánta meg, hogy kiderült. Na azt el is hiszem, hogy megbánta. És amit élveztek, azt nem fogják megbánni, tehát lehet hinni továbbra is a mesékben.
jan. 30. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kicsi gyerekek és csok? Akkor megértem. Illetve ha a párod csak veled volt eddig és kíváncsi volt egy másik nemi szervre, hááát jó egyszer el lehet nézni.

Egyéb esetben ku.rva gáz, te is tudod, hogy ezzel engedélyt adtál a következőre. Tudja, hogy most már nem bukhat le, de ha mégis, csak megjátssza a sírást meg elmond két szép mondatot és úgyis megint megbocsátasz. Persze az első hónapokban adja majd neked a bűnbánót...

jan. 30. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

...és bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek...

Javasold neki az édeshármast... Te két haverjával... a fickód pedig a székhez kötözve nézheti.

És onnantól kvittek vagytok. 😂

jan. 31. 02:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Te adtál neki egy új esélyt, amivel reméljük élni fog. 11-es válaszolóval egyetértek, hogy ha a megbánás jelét és bizonyítási vágyat látod rajta akkor nem gáz. Neked viszont nagyon nehéz lesz az elkövetkezendő időszak. Nálam kemény 5 hónapig tartott mire ezt a dolgot normálisan tudtam kezelni. Ezalatt azt értem, hogy 5 hónapig minden vitánál a fejéhez vágtam, de volt mikor ha csak eszem bejutott a megcsalás akkor bezárkóztam és nem tudtam hozzászólni egy szót sem.

De nyilván van az az opció is, hogy nem él a második eséllyel és újra megteszi. Abban az esetben már nem bocsátanék meg a helyedben. Az első botlás, a második már döntés - szokták mondani.

Bárhogy is lesz, te próbálj meg erős maradni! Kitartás! Azért majd írj, hogy miképp alakul a dolog :)

febr. 9. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között történt a megcsalás és hogyan derült ki.

De egy megcsalás akkor is nagy lelki sebet jelent a megcsalt félnek.

febr. 11. 10:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

50 év körüli szomszédasszonyom szerint nem nagy ügy a megcsalás, úgy tartja, hogy "nem kopik, csak edződik".

Lehet, hogy 25 évesen, 2 kisgyerekkel a karján még nem így gondolta volna, de a mostani élettársával mindketten elváltak.

febr. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!