Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak a rokona közbe jött?
Sziasztok!
Párommal már 6éve együtt vagyunk,nem tökéletes,de együtt megoldottunk szinte mindent.
Nos,az egyik rokona tegnapi nap folyamán megakart csókolni a nyílt utcán,utána randira hívott.
Úgy volt,hogy van egy benti kutyám akit tegnap este ki vittem sétálni pár percre. Az említett rokon az anyósánál,apósánál volt a szomszédunkban,iszogattak,ő épp haza felé tartott és akkor oda jött,hogy nagyon csinos vagy,mióta itt lakók a páromnál (faluban) próbál kerülni mikor meglát az utcán,mert félt,hogy csinál/mond valami olyat amivel megsért. Mondtam neki,hogy ezt most hagyjuk,van felesége és gyereke,nekem meg párom. Átölelt,lefagytam akkor próbáltam el lőkni és megcsókolt,arrébb léptem,kiabálni akartam,de mivel úgy faluban vagyunk így nem akartam. Mondtam neki,hogy ezt felejtsük el.
Utána hívott randira,nem akarok elmenni,de nem tudom,hogy,hogyan mondjam el a páromnak,egyeltalan mondjam el?
Nehogy ezután még fedezd őt...
Persze, alap, hogy elmondod párodnak.
Felhívtam és el mondtam neki,mi történt.
Le tette és amikor haza jött akkor mondta,hogy a rokona azt mondta,hogy ő már engem egy ideje nézeget,feleségét is ezért hanyagolta el,mondta neki,hogy nála jobb helyen lennék ő jobban szeretne engem. Párom dühös lett,volt egy kis össze zörrenés.
Jelenleg ott van a testvérénél,mondta,hogy kell egy kicsit beszélgessen mással is. Nem akar véget vetni köztünk semminek,de rosszul esett neki.
Mikor haza jött akkor mondta,hogy jó,hogy én mondtam és nem a falutól hallotta,de ha vissza gondol az estére,hogy ő engem megcsókolt és mi meg együtt voltunk este,őt rosszul érintette. Teljesen egyetértek,de este nem tudtam volna elmondani neki,még fel sem fogtam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!