Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy dolgozzam fel , hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel , hogy a páromnak viszonya volt egy házas nővel?

Figyelt kérdés

Én kidobtam miután ez kiderült. De beleszeretett legalábbis tavasszal nagyon oda volt érte.

Teljesen összetörte az önbecsülésemet önértékelésemet. Folyamat eszembejut ,hogy én azt hittem tök jól megvagyunk erre más nő után epekedett. És ette a kefét,hogy a férjével van a csaj.

aug. 29. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Idővel és számodra hasznos tevékenységekkel.
aug. 29. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Kutyaharapást szőrivel és legközelebb jobban megválogatod kivel állsz össze.
aug. 29. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem érzem azt hogy most barkivel is akarnék dugni. Plusz nagyon úgy tűnt , hogy oda van értem.
aug. 29. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Pszichológus? Ha érdekel online terápia, akkor tudok adni kupont :)
aug. 29. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy boxkesztyűt+zsákot és rúgd/üsd azt, így levezetve a mérgedet.
aug. 29. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem benned van a hiba. Idővel majd Te is belátod. ;)

Voltam hasonló helyzetben, és kellett pár hónap, hogy megerősítsem magamban, hogy mást is megcsalt volna, nem csak engem, tehát ő a rossz, ő nem érdemel meg a továbbiakban engem. Meg persze azóta sokkal óvatosabb is vagyok. Az is segített helyretenni magam, hogy azóta is látom, hogy szemernyit nem változott jó irányba.

aug. 29. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem nem válogat 🤦
szept. 2. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!