Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik a tapasztalatok amiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok amiről hallottatok? Értelmiségi, tanult emberek házasságában, vagy inkább aluliskolázottaknál gyakoribb a hűtlenség?

Figyelt kérdés
okt. 29. 07:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem valtozo, ami talan mas, az a megcsalashoz vezeto ok.
okt. 29. 07:03
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy képzelem el, hogy egy tanult, értelmiségi ember talán jobban vigyáz a "hírére", éppen ezért később kerül ilyen helyzetbe és ha ilyen helyzetbe kerül talán sokkal körültekintőbb.

De lehet, hogy hülyeség.

okt. 29. 07:13
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
2 ponz hogy falun van az hogy mindenki tud mindent mindenkirol ott vigyáznqk jobban. De ott még divat a klasszikus családi èrtékek is tehát ha csinálnak 3 gyereket azokat egyutt is nevelik fel. Értelmiségieknél ez már nem szokás.
okt. 29. 07:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"ponz hogy falun van az hogy mindenki tud mindent mindenkirol ott vigyáznqk jobban"

Hát én falun élek és nagyon nem igaz :D

Mindenki tud mindent ez igaz, hallok olyan cudar sztorikat amiket simán meg lehetne filmesíteni.

És persze felnevelik a 3 gyereket (mellette persze ott csalnak ahol tudnak) mert olyan anyagi háttér ami megengedné, hogy elváljanak.

okt. 29. 08:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
*nincs olyan anyagi háttér
okt. 29. 08:03
 6/14 gergelice16 ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy az hogy tanult vagy az háttér és intelligencia , míg az hogy megcsalsz-e valakit az inkább érzelmi intelligencia kérdése. A kettő szerintem, ha nem is teljesen, de elválik egymástól. Tehát szerintem ugyanolyan arányban van mindkét csoportban. Habár egy intelligensebb ember talán rájöhet, hogy mennyit veszít azzal, ha hűtlen, ugyanakkor a pénzesebb embereknél több az érzelmileg alulfejlettebb, így ezek talán kiegyensúlyozzák egymást. Én szerintem ami igazán számít, az a jó nevelés, és hogy megtanulsz belehelyezkedni mások érzéseibe is. Ez pedig bármilyen körülmények között megvalósulhat.
okt. 29. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Több orvos ismerősöm is van/volt, akik rendszeresen csalták a párjukat.

Végén már röhögtünk ezen.

Ilyen sík egyszerű emberek meg életfogytig tartó házasságban éldegélnek.

Úgy gondolom, az értelmesebb ember hajlamosabb a konteókra, a félremagyarázásokra, okokra, okozatokra.

Az egyszerűbb meg bele se mer fogni, örül, ha megfogta, amit lát.

okt. 29. 08:45
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem a tanult vagy a nem tanultságtól függ. Semmi köze ehhez. Minden ember más és más. Ahogy az is, hogy milyen és miért csalfa.
okt. 29. 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanultság kérdése. Legfeljebb annyiból hogy egy kevésbé intelligens gyorsan, könnyen lebukik, még egy intelligensebbnél lehet sosem jön rá a párja/házastársa, akkor sem ha évekig csalja.
okt. 29. 12:02
 10/14 A kérdező kommentje:
2: nagyon igaz! Dehogy hülyeség.
okt. 29. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!