Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas és lépett már félre, miért/mikor érezte úgy, hogy másra is vágyik?
5 év házasság után.
Nem kerestem tudatosan másikat, nem jártam el direkben. Csak úgy jött.
Én nem csak elgondolkodtam.
3as vagyok
Nő vagyok.
Nem kerestem, jött.
Többször elutasítottam, mert ez egyikünk részéről sem lett volna korrekt mert én is házas voltam, és ő is.
1 évig próbálkozott nálam (nem nyomult, nagyon lágyan, lépésről lépésre közeledett), végül sikerült valahogy, a mai napig nem értem hogyan, kicsikarni belőlem valami olyan érzelmet iránta, amit még a férjem mellett sem éreztem.
Engedtem eluralkodni magamon ezt a jó érzést, és kavarni kezdtünk (szex nélkül!).
Fél év titkos viszony után lefeküdtünk, utána még kb 1 hónapig tartott az egész (ismét szex nélkül), aztán befejezte velem mindenféle indoklás nélkül.
Nagyon kitartó volt, romantikus, türelmes, szóval nem csak kamatyolni akart velem mint a klasszikus szerető viszonyban.
Mégsem értem a mai napig, miért csinálta ezt, miért küzdött értem ennyit, ha utána ilyen könnyen rámunt. Pedig nem is tartom magam jó nőnek.
Én a szeretői szakasz közepén elváltam, ő még most is házas...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!