Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Felmerült bennem egy érzés hogy a feleségemnek van valakije.miből gondolom? Hanyagolja a szexet velem, kifogások, fejfájás, stb. Sokat telefonozik, s a jelenlétemben nem kap értesítést, üzenetet.sokat kritizál engem.
Szóval, nagyjából emiatt sejtem van valakije.
S egyszer meg is említettem neki, viccesen, van valakid?
S visszakérdezett, hogy mégis kire gondolok????
Na ez zavar. Hogy ezt kérdezte.
S nem azt mondta hogy hogy mondhatok ilyet?
Szóval van okom aggodalomra?
Mindegy hogy van, vagy sincs. Az általad leírtak az érzelmi elhidegülésre utalnak. Annak meg félrelépés, vagy válás a vége, vagy a kettő egyszerre ha beleszeret a szeretőjébe 😂
Inkább azon kellene törpölnöd hogyan hozd helyre a kapcsolatotokat. Hasznosabb infó lenne a kapcsolatotok szempontjából.
Ez nem feltétlen igaz…
Én is hasonló helyzetben voltam nem volt szex otthon kerestem másokat és milyen érdekes öt nőt fullra ki tudtam elégíteni
3- as válaszolónak!
Igen, igazad van,elhidegülés van jelen.
Közeledésemet, kifogásokkal oltotta ki.
S ha mégis együtt voltunk, akkor nem kellett neki a végkifejlet, hanem csak engem randezett le, mint kötelesség, s ez nem egyszeri eset volt.
Ezek miatt lett gyanus, s mindez munkahely váltás után tört3nt, ami ugygondolom beléptetett felé egy uj személyt társaságként.
Ha szerelmes lett, akkor nem tudom semmivel sem visszahódítani, csak a lebukás okozhatna változást. S azután talán lenne esélyem visszaszerezni a párom.
Hát hogy van e halakine vagy sem , ki fog derülni.
De egy dolgot még teszek hozzá.
A kétyelyeimből adódó viták után, meghallottam egy beszélgetést a barátnőjével.
Amiben arról beszél a feleségem, hogy kit kellene rám szabadítani, mármint nőt!
Kérdezem én!
Ha azon vitázunk van e valakije vagy sincs, akkor nem azt kellene megmentenie valahogyan?
S kinek jut eszébe az hogy másik nőt szabaditson rám?
Kiv. Vagyok a válaszokra ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!