Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek van közületek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek van közületek olyan aki gondolkozott hogy félre lép?

Figyelt kérdés
Ha igen mért gondolod ezt? Mi áll a probléma hátterében? Én is ezen gondolkodók. Attól függetlenül szeretem ,de vallami mégis hiányzik ... Nem kell le szólni az embert,sokan vannak így csak nem mernek lépni. Ha esetleg lenne hölgy beszélhetünk ha gondoljátok. Én Székesfehérvár környékén élek,190 cm 85 kg szökés barna , kék szemű sportos srác vagyok. Kíváncsi vagyok,ki mért .

szept. 1. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi hiányzik?
szept. 1. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy vagyok vele hogyha hiányzik nekem valami és a párom nem tudja nekem azt biztosítani akkor szakítok mivel nem vagyok gerinctelen némber és kapcsolatfüggő sem...
szept. 1. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Mostanában gondolkodok az ügyön.

Újra, másra vágyom, máshogyan.

Néha haragszok magamra emiatt

Gondolatba többször megtettem

szept. 1. 13:23
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

"Attól függetlenül szeretem ,de vallami mégis hiányzik ... Nem kell le szólni az embert,sokan vannak így csak nem mernek lépni."

Már meg se haragudj, de ha tényleg szereted, tiszteled mint embert a párod akkor nem megcsalni készülsz hanem szakítasz vele, elválsz, vagy nyitott kapcsolatot ajánlasz fel neki! Lehet ő is vágyna mással izgalomra ugyanúgy mint te. És te ahelyett, hogy szólnál neki inkább hűtlenkedni fogsz? Akkor kérdező köpj fel egyet és állj alá! Gyáva "emberek" lépnek félre és akikben egy darab tisztelet nincs a párjuk felé!

szept. 1. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

Na látom kettő "gyáva" már le is pontozott hiszen már félrelépett vagy fog. Pedig az az igazság, hogy a "könnyebb" utat választod ha félremész ahelyett, hogy nyitott kapcsolatot dobj fel neki, vagy szakítasz ugyanis bújkálni kell, lehet "bele essel" a másikba, de ő nem fogja viszonozni, vagy ő fog beléd és borítani fog. De simán lehet, hogy ismerős jön rá mit művelsz és beárul a párodnak. Ráadásul a párkapcsolatod nem fog működni mert ha van benned egy kis lélek akkor lelkiismeret furdalásod lesz és talán tr fogod bevallani. Hiába maradna veled nem tudna benned megbízni és lehet nyitott kapcsolatban lennétek vagy legvégül elhagyna.

Tehát hiába gondolod, hogy a könnyebb út a hűtlenség egyáltalán nem az. Csak az elkerülhetetlent kerülöd míg lehet. Megéri stresszelni mikor derül ki? Szerintem nem. És ha tényleg legalább tiszteled a partnered akkor a két lehetőség közül választasz a megcsalás helyett!

szept. 1. 13:52
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Én 22 éve kapcsolatban vagyok, az elmúlt időszakban gondolatban többször megtettem.

Úgy érzem, a valóságban is képes lennék rá.

39/F

szept. 1. 15:07
 7/17 anonim ***** válasza:
24%

7# 3-as vagyok.

Akkor megértesz. Én nem vagyok olyan régen kapcsolatban.

szept. 1. 15:15
 8/17 A kérdező kommentje:
Át érzem 7 es. Nincs ezzel semmi gond szerintem.. nem tudom a többiek mért ítélkeznek..
szept. 1. 16:19
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert hazudsz saját magadnak is hogy szereted. Csald meg ha nem szereted, becsülöd meg nyugodtan. A te jellemedről tanúskodik, hogy milyen lény vagy. Ha még ahhoz sincs merszed, hogy a nyitott kapcsolatot bedobd, vagy hármast akkor milyen vagy? Hát gyáva, vagy úgy tartod, hogy neked lehet más nő, de neki férfi ne legyen. Egy nulla vagy. Majd ha téged megcsal más akkor jusson eszedbe, hogy te is megtetted mással, vagy rettegj, hogy mikor fog félrelépni a párod. Megérdemled.
szept. 1. 16:43
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

7es vagyok.

Képzeld, 15 évvel ezelőtt megcsalt a nejem. Na, most akkor így mi is van?

szept. 1. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!