Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek van közületek olyan aki gondolkozott hogy félre lép?
Mostanában gondolkodok az ügyön.
Újra, másra vágyom, máshogyan.
Néha haragszok magamra emiatt
Gondolatba többször megtettem
"Attól függetlenül szeretem ,de vallami mégis hiányzik ... Nem kell le szólni az embert,sokan vannak így csak nem mernek lépni."
Már meg se haragudj, de ha tényleg szereted, tiszteled mint embert a párod akkor nem megcsalni készülsz hanem szakítasz vele, elválsz, vagy nyitott kapcsolatot ajánlasz fel neki! Lehet ő is vágyna mással izgalomra ugyanúgy mint te. És te ahelyett, hogy szólnál neki inkább hűtlenkedni fogsz? Akkor kérdező köpj fel egyet és állj alá! Gyáva "emberek" lépnek félre és akikben egy darab tisztelet nincs a párjuk felé!
Na látom kettő "gyáva" már le is pontozott hiszen már félrelépett vagy fog. Pedig az az igazság, hogy a "könnyebb" utat választod ha félremész ahelyett, hogy nyitott kapcsolatot dobj fel neki, vagy szakítasz ugyanis bújkálni kell, lehet "bele essel" a másikba, de ő nem fogja viszonozni, vagy ő fog beléd és borítani fog. De simán lehet, hogy ismerős jön rá mit művelsz és beárul a párodnak. Ráadásul a párkapcsolatod nem fog működni mert ha van benned egy kis lélek akkor lelkiismeret furdalásod lesz és talán tr fogod bevallani. Hiába maradna veled nem tudna benned megbízni és lehet nyitott kapcsolatban lennétek vagy legvégül elhagyna.
Tehát hiába gondolod, hogy a könnyebb út a hűtlenség egyáltalán nem az. Csak az elkerülhetetlent kerülöd míg lehet. Megéri stresszelni mikor derül ki? Szerintem nem. És ha tényleg legalább tiszteled a partnered akkor a két lehetőség közül választasz a megcsalás helyett!
Én 22 éve kapcsolatban vagyok, az elmúlt időszakban gondolatban többször megtettem.
Úgy érzem, a valóságban is képes lennék rá.
39/F
7# 3-as vagyok.
Akkor megértesz. Én nem vagyok olyan régen kapcsolatban.
7es vagyok.
Képzeld, 15 évvel ezelőtt megcsalt a nejem. Na, most akkor így mi is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!