Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek van közületek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek van közületek olyan aki gondolkozott hogy félre lép?

Figyelt kérdés
Ha igen mért gondolod ezt? Mi áll a probléma hátterében? Én is ezen gondolkodók. Attól függetlenül szeretem ,de vallami mégis hiányzik ... Nem kell le szólni az embert,sokan vannak így csak nem mernek lépni. Ha esetleg lenne hölgy beszélhetünk ha gondoljátok. Én Székesfehérvár környékén élek,190 cm 85 kg szökés barna , kék szemű sportos srác vagyok. Kíváncsi vagyok,ki mért .

szept. 1. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Minek maradtál vele?
szept. 1. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Ahhoz semmi közöd.

Én csak arra reagáltam ezzel, hogy "egész életében félni fog tőle hogy megcsalják".

Ez nem feltétlen igaz

szept. 1. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
15%
Ugyan ilyen paraméterekkel keresek hölgyet pest megyéből. 38F
szept. 1. 20:23
 14/17 anonim ***** válasza:

"Gondolatba többször megtettem"

Ha nő vagy, írhatsz privit!

szept. 2. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Milyen megtisztelő hogy megengeded neki🤣🤣🤣

Majd még ő fog utánad loholni, nem?🤣🤣🤣

szept. 2. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy igazi úriember🤣🤣🤣
szept. 2. 13:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Az
szept. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!