Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért éri meg az embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg az embereknek egyetlen 20-30 percért (vagy kinek hogy) elrontani több éveket?

Figyelt kérdés

Úgy értem együtt vagytok 10 éve, de félre baszol 20 perc élvezetért, ezzel elbaszol 10 eves kapcsolatot. Miért?

Mimdegy hogy nő vagy férfi

okt. 27. 16:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Kerestem mást aki rendszeresen leszop, és én is viszonzom neki, ennyi semmi bonyolult."

B*zi-e vagy?

okt. 30. 10:22
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális a szerető és nem buktat le, semmi nincs elrontva. Nyugodtan élheti tovább az életét aki félrement.
okt. 30. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!