Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A 0690888000-as kamu szám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 0690888000-as kamu szám random küld az embereknek smst vagy valamilyen regisztráció kell hozzá?

Figyelt kérdés
A párom telefonjára egy hete hajnalban jött egy SMS a fenti számról, hogy megkaphatja a környéken elő tarskereso nők számát. Állítólag ő nem tud róla semmit. A neten azt Olvasom, hogy ez árverés. Nem tudom, hogy mit higgyek.....

2021. ápr. 5. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valahonnan az ilyen sz*rok is szedték a számokat, de azt senki nem fogja megmondani, hogy honnan.
2021. ápr. 5. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
adathalász oldalakról
2021. ápr. 5. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy gondoltam. Már annyi helyen megad az ember telószámot, bárhonnan kiszivároghat.
2021. ápr. 5. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi mindenkivel előfordul. Jobb fel sem venni, mert van köztük rosszindulatú, pénzlehúzó algoritmus is.
2021. ápr. 5. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer valami anonim dohányosok klubjába kaptam értesítést, hogy fél órán belül a megbeszélt helyszínen kezdünk.

Később meg a ccc-ben kérték valamilyen kedvezményhez a telefonszámomat, amit nem volt kedvem megadni, úgyhogy bekamuztam egyet. Miután az eladó mondta, hogy majd oda küldenek promóciókat, jól elszégyeltem magam, de már nem mertem szólni. Legalább egy héten belül lemondtam a kártyát.

De vagy két évig (néha hajnalban 3-kor), hivogatott behajtó is, mert valaki az én számomat adta meg, és eleinte nem mondtak nevet csak küldtek sms-t, hogy telefon tartozásom van (ami a szüleim nevén volt akkor, úgyhogy mégcsak nem is követtem, hanem mindig átutaltam a kért összeget oda, ahova szoktam, ha adott hónapban elkeverték a számlát. Jó sok előlegünk lett).

2021. ápr. 5. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Higgy neki, de azért légy résen.
2021. ápr. 5. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Regisztrált egy szextárskeresőre vagy valami hasonló dologra ,lehet hogy nem törölte magát rendesen ezért kapja csak az sms-t, tapasztalat👍 azt hiszem pénzt is vonnak le ,a számlából ki tudod deríteni,ez van
2021. ápr. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!