Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 0690888000-as kamu szám random küld az embereknek smst vagy valamilyen regisztráció kell hozzá?
Én egyszer valami anonim dohányosok klubjába kaptam értesítést, hogy fél órán belül a megbeszélt helyszínen kezdünk.
Később meg a ccc-ben kérték valamilyen kedvezményhez a telefonszámomat, amit nem volt kedvem megadni, úgyhogy bekamuztam egyet. Miután az eladó mondta, hogy majd oda küldenek promóciókat, jól elszégyeltem magam, de már nem mertem szólni. Legalább egy héten belül lemondtam a kártyát.
De vagy két évig (néha hajnalban 3-kor), hivogatott behajtó is, mert valaki az én számomat adta meg, és eleinte nem mondtak nevet csak küldtek sms-t, hogy telefon tartozásom van (ami a szüleim nevén volt akkor, úgyhogy mégcsak nem is követtem, hanem mindig átutaltam a kért összeget oda, ahova szoktam, ha adott hónapban elkeverték a számlát. Jó sok előlegünk lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!