Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak kíváncsiságból regisztrál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiságból regisztrált a Tinderre?

Figyelt kérdés

Elhinnétek ezt az indoklást a párotoknak?

Elvileg csak kíváncsi volt, hogy más lányoknak tetszik-e, mivel én nem éreztettem vele eléggé, hogy szeretem/kívánom. (Ehhez hozzá kell tennem, hogy épp elég nehéz időszakon mentem keresztül, mikor regisztrált, amin nem segített sokat, hogy ő ráadásul napi szinten kritizált akkoriban, viszont azóta már voltak sokkal jobb időszakaink és még akkor is használta az alkalmazást többször is.)

Egy lánnyal meg is beszélték ott, hogy találkoznak, de aztán végül nem írt vissza neki, mikor rákérdezett, hogy áll-e még a péntek. Állítása szerint azért, mert nem akart semmit tőle, de gyanús, hogy épp egy olyan napra esett volna a találkozó, mikor nekem végül elmaradt egy programom.

2019. máj. 12. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Állt volna az a péntek, meg más is, ha nem bukik le. Most már óvatosabb lesz.
2019. máj. 12. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. máj. 12. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És még vele vagy... Párkapcsolatban lévő ember, aki valóban szereti és tiszteli a másikat, még kíváncsiságból sem tesz ilyet.
2019. máj. 12. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ordas nagy kamu.
2019. máj. 12. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy egy hatalmas kamu. Vagy kamu. Lehetetlen hogy letezik ilyen osziba korlatolt nő aki ilyen utan nem teszi AZONNAL lapatra a pasijat/ferjet/akarkijet..
2019. máj. 12. 21:24
 6/9 Clay Morrow ***** válasza:
92%

Hát a kérdésed első felének elolvasása után, még mindig tartottam magam, hogy bezzeg a nők hány százaléka csinálja ezt Tinder-en? Sokuk kiírja, hogy már kapcsolatban van, de van amelyiknél csak beszélgetés során derül ki, hogy hupsz, hát de nekem barátom van...

De a találka az már nekem is gyanús, ez már eléggé kiesik a kíváncsiság határaiból.

2019. máj. 12. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

99%, hogy nem csak kíváncsiságból regisztrált.

Viszont ez alig különbözök attól, hogy mire gondolunk. Ha minden alkalommal tudna róla a párunk, hogy gondolunk más nőkre, akkor egy kapcsolat sem élne tovább 1 évnél.

Ez elsősorban egy jel, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban.

Na azzal foglalkozz, hogy mitörtént volna, ha találkoznak! Nem is érdemes erről megkérdezni!

Azzal foglalkozz, hogy mi vezetett ide és akartok-e változtatni a dolgaitokon!

2019. máj. 14. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"ő ráadásul napi szinten kritizált akkoriban..."

Itt már nagyon gyanakodnék. Általában akkor csinálnak így, ha már félreléptek, és próbálják a megcsalt félt hibáztatni, hogy ne legyen bűntudatuk, hanem még a megcsalt félben keltsenek bűntudatot.

Szerintem már történt ott valami. Ha nem azzal a lánnyal, de mással tuti.

Eldobni nem fog téged, mert kell a biztos p-nci, meg még nincs kiért, de ha talál olyat akkor téged lapátra tesz.

Lépj te először.

Sosem tudom megérteni, hogy a társkeresős és a szexpartnerkeresős oldalak miért házas emberekkel van tele.

2019. máj. 15. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, inkább azért, mert egy féreg!
2019. máj. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!