Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sexpartnerkeresőn regisztrált nőknél, nincs semmi szégyenérzet, hogy ennyire kinyilvánítják az ösztöneiket? Vagy annyira kiéhezettek már a pén. Re? (Többi lent)
Most nyilván egy része hivatásos, de amatőrként regisztrálva, de ezres nagyságrendben vannak olyan nők akik saját képpel, névvel vállalják, hogy csak alkalmi- vagy állandó sexpartnert keresnek.
És ami a legmegdöbbentőbb, leírják, hogy házasok is egyben, vagy párkapcsolatba vannak. Ennyire kiéhezettek már a pélóra?
Egyáltalán semmi félsz nincs bennük, hogy simán kitudódik az egész? Többség ilyen háziasszony karakter.
Hová süllyed még a világ? Visszamegyünk az állatvilág ösztönszintjére?
Nekik ez jelenti a boldogságot, hogy alkalmi bájgunárokkal kamatyoljanak, akik azt mondanak nekik amit akarnak hallani? Mert szerintem ezzel nagyon megalázzák magukat.
1. v.!
Nem a pénzre. Ezek ilyen normál "kielégítetlen" háziasszony karakterek.
2.v.!
Szerintem azért ne menjünk le az állatvilág ösztönszintjére.
Persze régen is volt olyan, hogy valami kamu indokkal áthívtak férfiakat magukhoz, de ott legalább burkoltan-diszkrétebben ment a dolog.
3. V.! Csak kiváncsiságból, pszichológiai tanulmányozás miatt léptem be.
És egy férfit se láttál az oldalon?
Vagy szerinted az a természetes, ha egy férfi csak dugni akar, a nő meg eltűri a szexet annak reményében, hogy egyszer feleségül veszi?
Nem a középkorban élünk.
Miért ne vállalhatná fel egy nő, hogy szeret szexelni?
Párkapcsolatban van? Zavar? Ne írj rá! Ő legalább nyíltan bevallja. A legtöbb férfi simán felmegy partner kereső oldalakra, és behazudja, hogy egyrészt szingli, másrészt komoly kapcsolatra vágyik. Közben csak hobbipuncit keres az asszony mellé, a tudta nélkül.
Nem értem, miért nem a férfiak miatt háborogsz, akik ennyire kinyilvánítják az ösztöneiket, hogy ilyen oldalakon keresgélnek. Miért nem a nős pasik miatt háborogsz, akik szeretőznek. Miért nem az egyéjszakásra vadászó férfiak miatt tör rád a rettenet.
Ugyanis a kettő között semmi különbség sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!