Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sexpartnerkeresőn regisztrált nőknél, nincs semmi szégyenérzet, hogy ennyire kinyilvánítják az ösztöneiket? Vagy annyira kiéhezettek már a pén. Re? (Többi lent)
Most nyilván egy része hivatásos, de amatőrként regisztrálva, de ezres nagyságrendben vannak olyan nők akik saját képpel, névvel vállalják, hogy csak alkalmi- vagy állandó sexpartnert keresnek.
És ami a legmegdöbbentőbb, leírják, hogy házasok is egyben, vagy párkapcsolatba vannak. Ennyire kiéhezettek már a pélóra?
Egyáltalán semmi félsz nincs bennük, hogy simán kitudódik az egész? Többség ilyen háziasszony karakter.
Hová süllyed még a világ? Visszamegyünk az állatvilág ösztönszintjére?
Nekik ez jelenti a boldogságot, hogy alkalmi bájgunárokkal kamatyoljanak, akik azt mondanak nekik amit akarnak hallani? Mert szerintem ezzel nagyon megalázzák magukat.
Melyik (nem kamu) szexpartnerkeresőn vannak ilyen nők? Mert én inkább azt látom, hogy a többségén csak prostik meg kamuprofilok vannak.
Egyébként én sem értem, már csak azért sem, mert egy nő bármikor talál szexre partnert. Valószínűleg az lehet az oka, hogy manapság már olyan sok a 20-30 éves szüzike a férfiak között, hogy ezek a nők már rettegnek a needy férfiaktól. És egy ilyen foreveralone sráccal ha lefekszenek, akkor sosem vakarják le magukról őket.
Helyette inkább célzottan keresnek, mert például nem akarnak elválni, közös vagyon, közös gyerek, közös ház, a férfi is félremegy vagy a sok alkoholtól már fel sem áll neki és csak a meccset nézi a nő meg vágyik a szexre, de lakótársként elvan a férjével és ezért csak kizárólag a szexre vágyik, nem pedig randikra meg közös programokra, párkapcsolatra meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!