Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom kiváncsiságból?
Megcsaltam a párom. Évek óta együtt vagyunk, nekem ő volt az első az életemben, és kíváncsi voltam, hogy milyen lehet mással a szex, mivel hogy vele nem volt túlzottan jó. Eltávolodtunk egymástól ezért történhetett meg a dolog egy másik sráccal, sajnálom a dolgot de közben meg mégis a másik srácra vágyom, mert vele viszont nagyon jó volt a szex. Nem tudok dönteni a két pasi között, de tudom, hogy ez így nem jó, nagyon nem?
Bunkó beszólásoktól kiméljetek kérlek!
Őszinte leszek veled, pont az ilyen idióta p**sákat utálom a legjobban kedves kérdező. Minek is kéne gerincesnek lenni és szakítani a pároddal ha nem tetszik ott, inkább csiga módjára odacsúszni egy másik f**zba, igen az kellett neked.
Szerintem ezt a hangnemet érdemled.
24/F
Miért nem beszélted meg a pároddal hogy csináljatok valami jobbat az ágyban? Most komolyan, szerinted az aki szeret, és tudna a bajaidról, az nem kezdene el jobban hajtani hogy jó legyen neked is?
Idióta vagy, és cseszheted az egészet, a helyedben a szemébe se mernék nézni a páromnak.
"Bunkó beszólásoktól kiméljetek kérlek!"
Miért, te kímélted a párod?
Évek óta együtt vagytok, de vele nem élvezted a szexet. Hogy-hogy ezt nem tudtad megbeszélni, évek alatt nem lehetett volna tenni azért, hogy megkapd, amit akarsz?
Szerintem mondd el a párodnak, majd ő eldönti, csak hogy kíméld magad még a döntéstől is. (Ha van esze, a szakítás mellett dönt egyébként.)
21/L
Dehogy kímélünk a bunkó beszólásoktól, az ilyen gerinctelen lotyók nem érdemelnek sem normális tanácsot, sem azt, hogy egyáltalán emberszámba vegyék őket - hiszen te nem ember vagy, hanem egy féreg, szóval ennek megfelelően is leszel kezelve :)
Rajtad áll, van-e valami minimális gerinccsökevény vagy tartás benned, ha van, akkor bevallod a párodnak, mit tettél. Aztán ha van némi esze, kihajít, te meg szállhatsz boldogan f-szról f-szra.
Ez az oldal hemzseg az erkölcsi fároszoktól. Itt mindenki olyan qrva jól tuja, mit kéne csinálni, csak éppen fogalmuk sincs a való életről.
Ne törődj velük, foglalkozz a saját problémáddal. Az eset azt jelzi, hogy nem a mostani párod az ideális partner. Ezt viszont sohasem tudtad volna meg, ha nem próbálod ki a másik fickóval. Leéltél volna egy életet boldogtalanul, és kielégítetlenül. Csakhogy kipróbáltad mással, és kinyílt a szemed. Az ember pedig boldogságra vágyik. Mindenki. (Még az itt hülyeségeket írogató gerinctanulmányok is.) Teljesen természetes tehát, hogy elbizonytalanodtál. De vedd tekintetbe, hogy a régihez csak a megszokás köt. Nem vagy, soha nem is voltál szerelmes belé. Hiba volt ugyan összekötni az életedet vele, de mivel ő volt az első, ez a tapasztalatlanságod rovására írható. Most az a dolgod, hogy találj egy olyan fickót, akibe szerelmes is tudsz lenni, és aki az ágyban is megfelelő partner számodra.
(Jöhet a lepontozás, fiatalok. Ahhoz értetek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!