Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért éri meg az embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg az embereknek egyetlen 20-30 percért (vagy kinek hogy) elrontani több éveket?

Figyelt kérdés

Úgy értem együtt vagytok 10 éve, de félre baszol 20 perc élvezetért, ezzel elbaszol 10 eves kapcsolatot. Miért?

Mimdegy hogy nő vagy férfi

okt. 27. 16:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyeneknek még a feleség es gyerekük is a szerető is a pr.stik is csak vmi futószalagon husdarab.
okt. 27. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
#10 Mert csak a férfi lép félre, igaz? Ökör.
okt. 27. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen pasik mellett nyilvan a nők is keresnek mást válnak és kesz.
okt. 27. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Amikor a 20-30 perc emlékezetesebb, mint az elmúlt évetek, akkor azért... na... lehet van valami a háttérben.
okt. 27. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

A, A kémia beindul;

B, Valószínűleg ott már valami nem működik, nem úgy működik, mint korábban, csak nem tudta senki sem kimondani, ezért lett az, ami.

okt. 27. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Bődület, hogy milyen sokan áltatják magukat azzal, hogy ha a párjuknak (szerintük) mindent megadnak, akkor nem lép félre.

Ez csak önámítás, hogy befolyással vagy erre, elkerülhető, hogy megcsaljanak.

De ez nem így van.

1. Minden kapcsolat két emberen múlik. A félrelépés is. Kizárólag a szeretőn meg a félrelépőn. A házastárson nem.

2. Nincs olyan hosszú távú párkapcsolat, ahol mindig minden rendben van. Ahol nincs vita, sértődés, félreértés, unalom, szürke hétköznapok. Aki ezt várja, az ne is kezdjen kapcsolatba, mert csalódni fog. Ami után ugye egyből futni is kell félredugni...

3. Nincs olyan, hogy mindent meg tudsz adni. Az újdonságot, a felfedezés izgalmát, az első randit, első szexet nem fogod tudni megadni. Ugyanaz az ember, ugyanaz a nemi szerv, éveken át. Aki másra is vágyik, annak bőven elég ok félrelépni, hogy annak más van a lába közt, és nem ismeri minden mozdulatát.

Amúgy meg: ha xar a kapcsolat, akkor a házastárs miért nem lép félre? Ő nem ugyanabban a házasságban él? Neki nem ugyanolyan xar?

A legtöbb félrelépéshez csak az a két dolog kell, hogy legyen kivel, és bízzon benne, hogy nem derül ki.

Nem beszélve rengeteg olyan kapcsolatról, ahol semmi sem működik, és mégsem lépnek félre.

okt. 27. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: aki féltekúrt, az nem a kapcsolatot akarta elcseszni. Csak dugni akart, miközben azt hitte, hogy nem bukik le, sose derül ki. Mindkettőt akarja. Ha a kapcsolata tényleg annyira pocsék valakinek, akkor szakít, és nem félrelép.
okt. 27. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem kellene, hogy emiatt elbaszodjon az a 10 éves kapcsolat. Kit érdekel hogy együtt volt a másik valakivel 20 percig? Attól hogy valaki kapcsolatban van sőt akár szerelmes is, az nem jelenti azt hogy más nem tetszik neki
okt. 28. 02:17
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Ezt kérdeztem a nejemtől én is.Nem tudom mi volt velem,megtetszett,megkívántam,nem tudom visszacsinálni...stb. Logikus választ nem kaptam.
okt. 28. 03:46
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Az én feleségem nem szopik, ennyi lehet undorító, meg is beszéltük hogy nekem nem jó így. Kerestem mást aki rendszeresen leszop, és én is viszonzom neki, ennyi semmi bonyolult.
okt. 29. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!