Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csaltad már meg a férjed,miért?
Nem , de készülök rá.
Azért mert nem hallgat végig, és még a bors szóróért is beszól ha nincs feltöltve.
A kérdésre válaszoljatok!
A kérdés röviden úgy szól: MIÉRT CSALTAD MEG A FÉRJEDET?
Ti meg folyton arról áradoztok, hogy miért nem csaltátok meg... 🤣
"kérdés röviden úgy szól: MIÉRT CSALTAD MEG A FÉRJEDET?"
Tipikus. Persze ha megkérded hogy ki nem szarja le, hogy nem csalt, akkor megsértődik 😂
A férjemet nem. De az exvőlegènyemet viszont igen. Tény, hogy csak csók volt, tovább nem tudtam volna menni. Viszont így is bánom, hogy elragadtak az akkori érzéseim. A legelső pasimba nagyon szerelmes voltam, de ő szó nélkül lelépett. Olyan űrt hagyott bennem amit valószínűleg nem tudtam feldolgozni de fel sem tűnt. Viszont lett egy új párom ( később vőlegényem) aki elnyomta ezt az érzést. Egészen addig amíg az exxel teljesen véletlen össze nem találkoztam a hévmegállóban...
Hónapokkal később szakítottam az exvőlegényemmel. Nem a korábbi pasi miatt, szimplán rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, + nem szerettem Eléggé, és durván meg is vàltozott, frusztrált, ideges, hirtelen haragú és végül erőszakos is lett. 1 pofon után nem vártam meg a következőket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!