Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 het no contact utan ramir nem e vagyok terhes?
Figyelt kérdés
3 hete szakitottunk, nem volt csúnya elválás, azóta semmit nem beszéltünk. 3 hét után rámirt hogy azt akarja kérdezni nem e vagyok terhes. Ezt irásba közölte holott személyesen is megtehette volna mivel 1 munkahelyen dolgozunk és nem haraggal váltunk el. Szerintetek is csak 1 ürügy ez a terhes vagy kérdése?okt. 11. 22:58
3/17 anonim válasza:
2
Magyarul e tudsz. Tiszteld meg a kérdezőt és használd az ő nyelvét!
4/17 A kérdező kommentje:
Szerintem érthetően tettem fel a kérdést.
okt. 11. 23:14
6/17 anonim válasza:
Ha egy munkahelyen dolgoztok, lehet látott/hallott valamit, ami alapján erre tudna tippelni. Pl hánytál mostanában munkahelyen, leszoktál a cigiről, talált egy tesztet a munkahelyi wc-ben valamelyik csaj és elindult egy pletyka, fel vagy puffadva és nagy a hasad, ilyesmi… Ürügynek szerintem is elég béna ès furcsa lenne.
7/17 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi, bent nem is tudják hogy kavartunk, nem hánytam és nem csináltam tesztet,cigizek ugyan úgy, súlyom sem változott
okt. 11. 23:52
8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként tudja hogy nem akarok alapból sem gyereket, szal alapból nem kell fosnia hogy megtartom, mellesleg ha terhes lennék nem járnék dolgozni de bemegyek minden nap.
okt. 11. 23:53
9/17 anonim válasza:
Ezt ne gondold túl. Vannak olyan férfiak,akik szakítás után biztosra szeretnének menni,és megkérdezik inkább,mint hogy egy két év múlva bemutasd neki a gyerekét. Így nyugodtabb ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!