Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No contact eredmény?
A no kontakt az nálam az hogy le van tiltva.
2 ex zaklató van. Abbol az egyik azt hiszi bármikor fel is jelentem így lakáshoz nem jön már nem kopog, nem keres, ha utcán szembejön autóval pl mikor zebrán megyek át vagy bárhol rámnyomja a gázt vagy bemutat nekem vagy felveszi a zenét hangisra(anno vele mindig zenét hallgattunk a kocsiban mert buliztunk a kocsiban is vett nekem inni stb)vagy rámdudál mint állat, meg ilyeneket csinál, de szerencsére nem áll meg nem száll ki, megy is tovább.
Személyesen ha szembejön levág 1-2 feltékenykedős műsort hogy biztos ki be járnak nálam a pasik, de amugy kukturált maradt,(még szakitás után is magyarázkodtat, leural nem mindegy hogyan es mit beszélek vele, nehogy támadjon) aztán mentek tovább szerencsére a haverjával tehát "le volt kötve" épp dolga is volt. Munkahelyre lakhelyre nem jön, direktbe nem keres, nem zaklat. Csak ilyen random alkalmak vannak. Vele 1.5 éve van vége
A másik(szintén tiltva) idegen számokról meg netes sms kuldő oldalakról küldözget nekem kv-zó üzeneteket, munkahelyemre ajándékokat (próbált már kirugatni is), anyámhoz dobál be nekem csomagban ékszereket ck penztárcák márkás ruhák sminkek pénzeket parfumoket lakaskulcsát hogy menjek vissza vagy bármikor mehetek ha meggondolom, de kezd leállni, ismerőseimtől állandóan infókat falsh gyűjt rólam, társkerekre ha regizek egyből megtalál(mindenhol fent van), és ramküldött már pasi ismerőseit mintha ők is társat keresnének hogy szívassanak vagy vegyenek meg hívjanak egy "körre" pénzért, aztán közli sms ben hogy na ezt is ő küldte rám. A beszélgeteseimet(amikor a társkeren még nem tudom ki az a pasi, azt hiszem társkeres)felveszik a telon, még azzal nem tapasztaltam visszaélést.)
Vele 3 éve vége
Nagy mákom hogy olyan munkahelyen dolgozom most akik a belüggyel, bíróságokkal, biztonságiakkal meg minden olyannal állnak kapcsolatban hogy nemnagyon mer itt egyik exem sem pattogni hogy bemocskolnak besaraznak vmi netes képeimmel vagy bármiféle zaklatást megengedjenek maguknak.
Plusz a lakhelyem összetartó szomszédokkal kamerákkal is védett, pedig el.akartam kölzözni mert egy "8 keres" panel, de máshol nem lenne olyan védelmem, hogy egy nyikkantásomra is rendőrt hívnak azonnal. Itt meg van. Egyelőre így a költözést meggondolom pedig nagyon gáz hely az egész, nagyon mennék máshova.
Persze.
Egyszer volt még szex utána, de soha többet nem kerestem, ő sem engem. Én szakítottam, nyilván nekem könnyebb volt. Szülinapomra írt még köszöntést, de nem tudom, válaszoltam-e neki. Fájt üdvözletet kapni tőle, arra emlékszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!