Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

No contact eredmény?

Figyelt kérdés
Amennyire én tudom, kétféleképpen végződhet eredményesen a no contact. Úgy, hogy magadra fókuszálsz közben teljes mértékben, és épited magad, és elfelejted az exed, vagy úgy hogy elkezdesz neki hiányozni, és ir, vagy te irsz neki 2 hónap múlva kb, és eredménye is van. Nektek eddig hogy vált be a no contact?
szept. 5. 11:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mondtam ki nemrég a no contact-ot, tartom is magam hozzá. Exem még írogatott olyan csatornákon, amiket még nem tiltottam le. Most már remélhetőleg letiltottam mindenhonnan, remélem nem fog jönni új profilokkal, vagy esetleg személyes meglepi-felbukkanásokkal.
szept. 5. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A no kontakt az nálam az hogy le van tiltva.

2 ex zaklató van. Abbol az egyik azt hiszi bármikor fel is jelentem így lakáshoz nem jön már nem kopog, nem keres, ha utcán szembejön autóval pl mikor zebrán megyek át vagy bárhol rámnyomja a gázt vagy bemutat nekem vagy felveszi a zenét hangisra(anno vele mindig zenét hallgattunk a kocsiban mert buliztunk a kocsiban is vett nekem inni stb)vagy rámdudál mint állat, meg ilyeneket csinál, de szerencsére nem áll meg nem száll ki, megy is tovább.

Személyesen ha szembejön levág 1-2 feltékenykedős műsort hogy biztos ki be járnak nálam a pasik, de amugy kukturált maradt,(még szakitás után is magyarázkodtat, leural nem mindegy hogyan es mit beszélek vele, nehogy támadjon) aztán mentek tovább szerencsére a haverjával tehát "le volt kötve" épp dolga is volt. Munkahelyre lakhelyre nem jön, direktbe nem keres, nem zaklat. Csak ilyen random alkalmak vannak. Vele 1.5 éve van vége

A másik(szintén tiltva) idegen számokról meg netes sms kuldő oldalakról küldözget nekem kv-zó üzeneteket, munkahelyemre ajándékokat (próbált már kirugatni is), anyámhoz dobál be nekem csomagban ékszereket ck penztárcák márkás ruhák sminkek pénzeket parfumoket lakaskulcsát hogy menjek vissza vagy bármikor mehetek ha meggondolom, de kezd leállni, ismerőseimtől állandóan infókat falsh gyűjt rólam, társkerekre ha regizek egyből megtalál(mindenhol fent van), és ramküldött már pasi ismerőseit mintha ők is társat keresnének hogy szívassanak vagy vegyenek meg hívjanak egy "körre" pénzért, aztán közli sms ben hogy na ezt is ő küldte rám. A beszélgeteseimet(amikor a társkeren még nem tudom ki az a pasi, azt hiszem társkeres)felveszik a telon, még azzal nem tapasztaltam visszaélést.)

Vele 3 éve vége

Nagy mákom hogy olyan munkahelyen dolgozom most akik a belüggyel, bíróságokkal, biztonságiakkal meg minden olyannal állnak kapcsolatban hogy nemnagyon mer itt egyik exem sem pattogni hogy bemocskolnak besaraznak vmi netes képeimmel vagy bármiféle zaklatást megengedjenek maguknak.

Plusz a lakhelyem összetartó szomszédokkal kamerákkal is védett, pedig el.akartam kölzözni mert egy "8 keres" panel, de máshol nem lenne olyan védelmem, hogy egy nyikkantásomra is rendőrt hívnak azonnal. Itt meg van. Egyelőre így a költözést meggondolom pedig nagyon gáz hely az egész, nagyon mennék máshova.

szept. 5. 12:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálam teljesen automatikusan jött a no contact, bár akkor még nem volt fb és messenger. Mivel nem külső kényszer volt, hanem egyszerűen nem hívtuk fel egymást, működött. A fb letiltással most nem sokra mennék (állandóan eszembe jut), plusz azt még megalázónak is érzem mindkettőnkkel, de leginkább a saját érzéseimmel szemben.
szept. 5. 13:19
 4/16 A kérdező kommentje:
#3 és úgy működött hogy vissza akart menni hozzád?
szept. 5. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:

Persze.

Egyszer volt még szex utána, de soha többet nem kerestem, ő sem engem. Én szakítottam, nyilván nekem könnyebb volt. Szülinapomra írt még köszöntést, de nem tudom, válaszoltam-e neki. Fájt üdvözletet kapni tőle, arra emlékszem. :)

szept. 5. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Letiltottam minden oldalon ahol csak lehetett. Ennek 3 hónapja. Még mindig vannak próbálkozásai, de kb csak kiröhögöm. :D Nem volt nehéz a döntést meghozni mert az első pár hónap után kiderült, hogy a hapsi pszichopata.
szept. 5. 14:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Nos inkább olyanokra lennék kiváncsi, akikkel szakitottak, és a szakito fél jött vissza
szept. 5. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Fél év után találtam valakit, aki elfeledtetett mindent.
szept. 5. 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
6évvel ezelőtt történt. 1 hónap híján 2 éve voltunk együtt, de bemondta az unalmast, hogy ez neki nem megy meg sok. Köpni nyelni nem tudtam, próbáltam megérteni, miért kapom ezt hisz én nagyon szerettem. 1 hónapon át voltam letiltva konkrétan mindenhonnan. Majd mikor már kicsit kezdtem úgymond talpra állni nélküle akkor felkeresett, hogy mennyire hiányzom, nem tud élni nélkülem.. MINDIG visszajönnek
szept. 8. 10:35
 10/16 A kérdező kommentje:
#9-es szerinted mindkét nemre igaz? férfiak, nők egyaránt visszajönnek?
szept. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!