Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg elnyomom a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elnyomom a párom az eredményeimmel?

Figyelt kérdés
2 felsőfokú nyelvvizsgám van, egy alkalmazott nyelvészetes diplomám, másodéves vagyok nemzetközi gazdálkodási,Belgiumban voltam gyakornok egy nemzetközi irodánál. Nem élünk együtt és nem tervezünk közös vásárlást. A nyáron szeretnék elmenni egy amerikai gyerektáborba dolgozni, de figyelmeztettek, hogy ezzel kiherélném a páromat. Hogy így is másodhegedűs mellettem és hagyjak neki is bizonyítási teret.
2021. aug. 18. 17:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

Azt hittem ilyen kaliberű emberek vannak annyira magabiztosak , hogy nem írkalnak a gykra 😯

Öcsèm csaja meg 8 nyelven beszèl, be vagy ègetve , bibibi😆

2021. aug. 18. 17:06
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Mert az amcsi gyerektabor aztan annyira nagy melo, lol. Marmint tok jo kaland, szuper elmeny, de kb ennyi, diakok szoktak nyaron kimenni. Menjen veled o is. Vagy o meg angolul se tud?
2021. aug. 18. 17:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Akkor hova írjak? A barátaink, családunk nem tud objektív lenni.
2021. aug. 18. 17:08
 4/21 A kérdező kommentje:
Ő egy éve dolgozik
2021. aug. 18. 17:09
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk? Ha ő úgy érzi, akkor igen, ha nem, akkor nem. Nekem 3 diplomám van és akarok doktorira menni, ráadásul többet is fizet a szakmám, mint a páromnak hosszú távon. Mindegyik diplomaosztómon ott ült büszkén és az, hogy folyamatosan tanulni látott, motiválta arra, hogy jövőre mégis elmenjen mesterképzésre. Soha nem érezte rosszul magát amiatt, mert én más utakat járok. Neki nem érték a sok papír, nem frusztrálja. Ha frusztrálná, akkor meg megvan a lehetősége, hogy nekiálljon és ezt ő is tudja, tudta. Nem értem, melyik világban normális egy olyan kapcsolat, ahol meg kell fojtanod magad, nehogy valakinek összetörd az egóját.
2021. aug. 18. 17:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

ki figyelmeztetett? miert? van ennek valami elozmenye, a parod szova tette mar vagy mi? ot zavarja? o mit csinal, van diplomaja?

szerintem amig o nem jelezi feled, hogy zavarja ez a helyzet, addig felesleges random idegenek velemenyere adni. majd ha o szol, hogy komplexusa van ezek miatt, akkor lehet errol beszelni.

onmagaban ezektol, amiket felsoroltal nem lesz komplexusa egy normalis, onmagaval rendebem levo felnott ferfinak. plane ha valami olyat csinal, amiben o is meno, es ki tud teljesedni. miben kene bizonyitania? nem csak a nyelvvizsgakkal

meg kulfoldi gyakornoksaggal lehet ‘bizonyitani’..

2021. aug. 18. 17:10
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

#1 és voltam

6ossal kicsit egyetértek

Nem lehet hogy ez valami burkolt önfènyezès? ( Kivève ha a pàrod egy inpotens incel melós 180 nettó alatt )

Nincs viszonyítási alapunk

Nem tudjuk hogy a pali miben jó , milyen végzettségei vannak , mennyit keres , mit ért el az èletben

Hiányoznak az ilyen apróságok

2021. aug. 18. 17:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Ő garantáltat kap jelenleg, nyelvvizsgája csak a covidnak köszönhetően lett. A mukatapasztalattal meg a diplomával már tud jobb helyre pályázni. De egyetem alatt ő nem élt ilyen lehetőségekkel
2021. aug. 18. 17:19
 9/21 anonim ***** válasza:
98%

Honnan tudjuk? Lehet, hogy leszarja, de az is, hogy elismer, 100 szempont lehet az elnyomáson kívül.

"Hogy így is másodhegedűs mellettem és hagyjak neki is bizonyítási teret." Párkapcsolat nem a bizonygatásról szól.

Ha ez nem trollkodás, akkor sürgősen vázold fel neki, hogy hogy szeretnél élni, mi érdekel, hova tartasz, nem beszélve arról, hogy mi a jövőképed, és kérdezd meg, hogy ő erről mit gondol. Halkan súgom, hogy a beszélgetés minden kapcsolat alapja!

2021. aug. 18. 17:19
 10/21 A kérdező kommentje:
De ezt a többiek mondják, nem ő.
2021. aug. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!