Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg elnyomom a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elnyomom a párom az eredményeimmel?

Figyelt kérdés
2 felsőfokú nyelvvizsgám van, egy alkalmazott nyelvészetes diplomám, másodéves vagyok nemzetközi gazdálkodási,Belgiumban voltam gyakornok egy nemzetközi irodánál. Nem élünk együtt és nem tervezünk közös vásárlást. A nyáron szeretnék elmenni egy amerikai gyerektáborba dolgozni, de figyelmeztettek, hogy ezzel kiherélném a páromat. Hogy így is másodhegedűs mellettem és hagyjak neki is bizonyítási teret.
2021. aug. 18. 17:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenki maximalista vagy eredményhajhász. Számodra ezek nagy eredmények, másnak az nagy hogy gyereke születik, férjhez megy. Az érmének két oldala van. valószínű őt nem ez teszi boldoggá az életben, de ettől te nem vagy több vagy jobb. Egy párkapcsolatban nem azt nézzük, hogy miben vagyunk a másiknál jobbak, hanem hogy hogyan tudunk együtt jók lenni. Inkább ezen gondolkodj el és ne az eredményeidet mérd hozzá.
2021. aug. 18. 17:24
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

A noket sokkal jobban szokta zavarni ha egy pasi alacsonyabb vegzettsegu mint egy pasit ha a csaj kepzettebb.

Nekem mernok informatikusi bsc diplomam van es volt h egy no azert hajtott el mert neki meg doktorija van gyogyszereszetbol. Ugyanakkor en kifejezetten szeretem ha egy csaj okos csak ne piszkaljon emiatt.

2021. aug. 18. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne lépj hátra ilyen okok miatt.
2021. aug. 18. 17:52
 14/21 anonim ***** válasza:

"De ezt a többiek mondják, nem ő."

Akkor ne hallgas rájuk.

Ha párod ez zavarja esetleg, akkor ne téged húzzon le, hanem ő zárkózzon fel.

2021. aug. 18. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ne menj!
2021. aug. 18. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem aki ezt mondja, az egyszerűen nem akarja, hogy kimenj. Vagy azért, mert valami neurotikus vagy mert irigy.

Gondolom anyád az vagy valamelyik "barátnőd". Integess nekik messziről

2021. aug. 18. 19:08
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Miért vagy együtt egy csődtömeggel?
2021. aug. 18. 19:15
 18/21 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Nem nyomod el, ő túl kevés hozzád, ezvan.
2021. aug. 18. 19:32
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

A lányom barátnője volt amerikai gyerektáborban. A konyhán kívül mást nem látott, nyelvtudása nem fejlődött. Szóval ez nem olyan nagy valami.

Én a nyelvvizsgákkal és a diplomával sem látok semmi különöset a kérdezővel kapcsolatban. Nagyon sokan ennél sokkal többet, komolyabb diplomát és szakmai tapasztalatot tudnak felmutatni.

2021. aug. 18. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

19# igaz!

A helyzet az,hogy van diplomám,de kb lexarom hogy kinek van,meg nincs,vagy mennyi van.Egy eredmény ,amit magamnak elértem.Szép volt jó volt,lehet tovabb lépni.Senkinek sem kell bizonyítanom semmit,es senkitől se várok elismeréseket.

Van egy csomó más értékes dolog az életben.

Persze te még friss diplomás vagy/vagy lehetsz,és még jolesik fényezésképpen azt hinni,hogy ez téged különlegessé tesz,és mások epekedve írigykednek,meg teljesen maguk alá zuhannak,ha meghallják hogy mid van!

Majd elmúlik ne aggódj!

Ha nem,akkor meg egy sznob vagy!Semmivel se különb azoknál,akik méricskélik folyton hogy milyük van,ami a másiknak nincs,és az mennyivel több,nagyobb,drágább a többiekéhez képest.

2021. aug. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!