Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok is kiveri a biztit, ha kiderül, hogy csak egy skalp voltatok a csaj gyűjteményében?
Farizeus hozzáállás, és az erkölcsi fárosz tinik most leszedik rólam a keresztvizet, de azért elmesélem. Abban a korban vagyok, amikor az ember sorra veszi az életében elkövetett hülyeségeket.
A történet több évtizedes, amikor még fiatal zenész koromban, amíg Czinege elvtárs gépfegyverre nem cserélte a gitáromat, arról szólt az életem, hogy szombatonként mindig másik nőt cipeljek haza. Az ominózus csaj idősebb (bő 30-as) áru volt, és utólag visszagondolva gyanúsan könnyű volt becserkészni. Amikor A szombat esti hódításokat jellemzően következő szombatig porondon tartottam, de ő már vasárnap megmondta, hogy köszöni, ennyi volt, nem kér belőlem többet. Tudom, hogy hímsoviniszta attitűd, de eszméletlen rosszul esett. Jó, hogy jött a katonaság és másfél évig csak távolról csodálhattam a szebbik nem képviselőit.
Szóvalnektek is ilyen rosszul esett/esik?
No de te is annak tekintetted! Az OK?
Legalább neki volt annyi sütnivalója, hogy nem is akart többet belegondolni.
Rejtett szadizmus...
Valójában te sem akarsz többet, de kellemetlenül érint, hogy nem tudod lealázni a megbaszott nőt. Hát van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!