Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy kaland lennék a felesége mellett? Csak flörtöl vagy több?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, egy társaságban szoktunk találkozni néha, van felesége, ráadásul kismama, egy ideje elkezdett nekem irogatni (alapból csendes, de írogatni nagyon tud 🤣), egyébként iszonyat jó pasi, saját vállalkozás, izmos nagyon helyes, jófej. Na a lényeg hogy egy ideje írogat nekem, nem csak személyes hanem szexuális tartalmú dolgokat, képeket is küld, sajnos nincs ellenemre (tudom tudom csúnya dolog). Vajon érzelmek nélkül érdeklődik irántam, és csak szexuálisan vonzódik, vagy gondolhat ebbe többet? Nem akartam erre rákérdezni nála, de előbb utóbb rá fogok. Írta hogy amikor otthon van akkor nem ir, nehogy meglássa a felesége, de amikor dolgozik akkor azonnal ír, vagy már ilyen üres lenne a kapcsolatuk? Szerintetek?2023. jún. 18. 17:49
1/32 anonim válasza:
Terhesen sok párnál nincs szex. Szex hiánya van, csak szeretőnek kellenél.
2/32 A kérdező kommentje:
Igen, ezt meg is jegyezte hogy nincs szex.
2023. jún. 18. 17:56
3/32 anonim válasza:
Egyetértek az 1-es válaszolóval. Na ezért nem is szültem senkinek nehogy úgy járjak, mint az a kismama.
5/32 anonim válasza:
Nekem pl a bátyám amikor a szülészeten volt az első felesége, közben otthon dugta a felesége legjobb barátnőjét és később ő lett a 2. felesége.
6/32 anonim válasza:
Mit hittel? Majd osszejon veled?
Nem, max szexben lenne.
7/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utolsó, nem nem hittem, egy szóval sem mondtam 🙂 csak a véleményetekre voltam kíváncsi
2023. jún. 18. 18:39
8/32 anonim válasza:
Már bocsánat, de egy ilyen utolsó utáni féreggel szóba sem állnék. Ennél nem sok gázabb dolog van, kismama a felesége, nem hinném, hogy az utóbbi pár hónapban lett a férfi retardált. :) Értem én, hogy esetleg rájött, hogy még sem ő kell (de miért most?), de azért ezt nagyon nem illene. Kössön csomót a farkára, legyen az apja a gyereknek legalább fél-1 évig, amíg a nő is tud mondjuk dolgozni. De ez így baromira gáz...
9/32 anonim válasza:
Velemenyre vagy kivancsi?
Hat tolem: egy igaza fereg, aki csak faszta tud gondolni, de a gyereket, feleseget leszarja. Nem huseges.
10/32 anonim válasza:
Képzelem milyen jófej pasi lehet az, aki a terhes felesége mellett félredugna. Nincs szex? Hát aki nem fogyatékos az mondjuk számol ezzel mikor teherbe ejt valakit. Utána sokszor nem lehet szexelni. Egy normális férfi kibírja ezt abban a pár hónapban. Aki nem, azt felénk selejtes patkánynak nevezik, nem jófejnek.
Nem akar tőled semmi komolyat nyilván. A születendő gyermeke anyját sem tiszteli, téged sem, meg úgy magán kívül senkit a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!