Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak egy kaland lennék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy kaland lennék a felesége mellett? Csak flörtöl vagy több?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, egy társaságban szoktunk találkozni néha, van felesége, ráadásul kismama, egy ideje elkezdett nekem irogatni (alapból csendes, de írogatni nagyon tud 🤣), egyébként iszonyat jó pasi, saját vállalkozás, izmos nagyon helyes, jófej. Na a lényeg hogy egy ideje írogat nekem, nem csak személyes hanem szexuális tartalmú dolgokat, képeket is küld, sajnos nincs ellenemre (tudom tudom csúnya dolog). Vajon érzelmek nélkül érdeklődik irántam, és csak szexuálisan vonzódik, vagy gondolhat ebbe többet? Nem akartam erre rákérdezni nála, de előbb utóbb rá fogok. Írta hogy amikor otthon van akkor nem ir, nehogy meglássa a felesége, de amikor dolgozik akkor azonnal ír, vagy már ilyen üres lenne a kapcsolatuk? Szerintetek?
2023. jún. 18. 17:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Tehát irogatsz egy csavoval akiről tudod, hogy van egy terhes felesége.

Ugyanolyan gusztustalan vagy, mint a pali.

2023. jún. 18. 18:58
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy csak kaland lennél, mit gondoltál?

Felfordul a gyomrom az ilyenektől komolyan, de te se vagy sokkal jobb...

2023. jún. 18. 19:02
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszem viszed a prìmet ezzel a szèp kèrdèssel ma. Kva gáz a pasi is, de te is, undormány vagy. Elárulom neked, hogy egy normális èrtèkrenddel rendelkező nő kikèrnè ezt magának, biztos lenne hozzám pár szèp mondatom, elküldenèm a halál fszába, de az is lehet, hogy screenshotolnám a felesègènek, had tudja meg mekkora patkány miatt vitte vásárra a testèt, milyen szèp èrtekrenddel rendelkezik ez a "jò pasi", biztos sokat tanulhat majd tőle szegèny gyermek. Akit ez nem húz fel, hanem imponál neki, ugyanolyan NULLA emberileg. Pont, mint te ;)
2023. jún. 18. 19:15
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan boldogok lesztek együtt. Mehetsz majd vele babázni láthatáskor. Esetleg rábeszélheted, hogy csináljon úgy, mintha nem is létezne gyereke. Gerinctelenek...
2023. jún. 18. 19:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Tufom hogy nehéz,de képzeld már bele magadat a felesége helyébe. Ő boldog tudatlanságban várja a közös gyermeküket,és a férja undorító módon megalázza. Azt a nőt,aki kihordja a gyermekét. Érted?? És neked ez tetszik?

Figyu! Váljon el,ti költözzetek össze,aztán meglátod,hozzád mennyire lesz hűséges,ha épp zavarni fogja a gyerek a hasadban.

2023. jún. 18. 20:05
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Kit èrdekel mit akar tőled, mindjárt lesz egy kölyke, kinek kell egy ilyen alak?
2023. jún. 18. 20:20
 17/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha össze is jön veled és elhagyja a feleségét, gyerektartást fizetnie kell majd és rád sokkal kevesebb jut majd :)
2023. jún. 18. 20:43
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kaland. Vagy több.
2023. jún. 18. 21:31
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, te el fogod neki azt is hinni, hogy csak egyszer fekudt le a felesegevel es akkor maradt terhes.

Azóta sem. Ennyire nem akarhat valaki hinni annak, amit hall

Neked az egódnak ez jólesik, mert minden nö ilyen helyzetben arra gondol, hogy ô jobb mint a feleség.

Ha ilyen bátor es így kuld képeket, akkor azt jelenti, hogy sokszor csinálta már ezt es több betömhetô lyukat tart a tarsolyában, akik barmikor hajlandóak e azt hiszik, hogy ök az egyetlen extra kapcsolat es jobbak mint bárki

Lehet paran szinten hazasok es titkos kapcsolatot akarnak

Érzéseket férfitôl, aki így indít, ne remélj.

Értésedre adja ezáltal, hogy mit akar tôled. Nehogy félreértés történjen

2023. jún. 18. 22:23
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

Határozott véleményem van mindkettőtökről,de nem fejtem ki,semmi értelme.

Annyit mondok csak,a karma dolgozik szerencsére...

2023. jún. 18. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!