Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom kb 2 hónapja beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kb 2 hónapja beszélget egy sráccal, egy hónapja tudok is róla( nem ő mondta) aztán egy hete rákérdeztem, azt mondja hogy csak egy régi osztálytársa és csak arról beszélnek hogy kivel mi a helyzet…?

Figyelt kérdés
Mondtam hogy ez kicsit fura nekem, azóta is beszélgetnek. Mit tegyek?
aug. 3. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Még mindig?

Már többször feltetted eme kérdést, sok választ is kaptál, de csak nem tudod megrágni....valamiért csak ott van a bogár a füledben, szerinted ennyi x év alatt nem jöttek össze egy potyadugásra? Te melyik bolygón élsz kérdező, ne legyél naiv, ez a lotyó csal téged keményen, és csak erről az egyről tudsz, és mi van azokkal akikről nem tudsz.

Ha jópasi vagy magas, izmos, jóképű, akkor lépj le és keress másik nőt, ha alacsony vagy, kopaszodsz, az arcod aszimmetrikus, nem vagy szálkásan izmos, akkor maradj és fogadd el, hogy a nőd csal.

Ez is egyfajta élet, és meglehet találni benne a jót is. Ahogyan én is megtaláltam, ugyanúgy te is megtalálod majd.

De hajt a kíváncsiság, hajt a tudás, hogy kideríts, hogy volt e, vagy van e köztük valami....

Én óva intelek attól, hogy tovább feszegesd ezt a dolgot, vagy zárd le és hagyd békén ezt a nőt, és éljetek tovább együtt, vagy hagyd el, úgyérzem, hogy ha kutatnál egy kicsit, eléggé durva dolgok derülnének ki, épp annyira durvák, hogy jól szétcseszne téged lelkileg.

A gyakoris nőkre meg ne hallgass barátom, ezek itt gyökerek, hogy a pasinak nem kell tudnia a nőnek a teljes baráti köréből egyes pasikat, meg ne nyúljon bele egyiksem a másik telefonjába, ezek mind red flagek ha a nő ilyet vár el, vagy ezt így leírja, vagy kimondja.

A másik kérdés, hogy vajon mennyi időt fog felemészteni az, hogy ezt a dolgot elásd magadban....mert ahogy látom...kattogsz rajta barátom.

aug. 3. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar ez a dolog, akkor add ki a csaj utjat. Szerintem egyikotokkel sincs gond, egyszeruen mashogy gondolkoztok egy ilyen kardinalis kerdesben.
aug. 3. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azok a fiú "barátok" mikor szét mentek bele fog ülni a "barát" f@sz@b@ nagyon hamar......
aug. 4. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Ó, a csajod már feltette ezt a kérdést pár napja. Azt mondta duzzogsz és nem alszol vele 😅
aug. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!