Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudható ha egy férfi kapcsolatot akar velem, vagy csak egy vagyok neki a sok közül?
Hogy figyela azokra az apró dolgokra amik neked fontosak.
Hogy egyenlő félként kezel.
Nem sietett.
Elején?
Ha mindenki ezen aggodalmaskodna és követne egy sort, egy listát, akkor senki nem kezdene bele.
Ez idő, az emberek akik csak szexre hajtanak lehetnek hetekig hónapokig, türelmesek kedvesek, figyelmesek...aztán 2-3 szex és pápá-
Vagy nem és tart tovább.
Minél több időt töltötök együtt ami tartalmas is, minél jobban megismeritek egymást annál inkább tartósabb és tartósabb lesz.
Erre nincs recept.
Ha mestermanipulátor / szociopata, akkor kb. sehogy, sajnos.
Ha nem az, akkor abból azért ki lehet indulni, hogy:
- milyen bókokat ad (csak a külsődre ad dicséretet, vagy belső tulajdonságaidra is)
- mennyire erőlteti a gyors szexet (pont ezért, ha ezt el akarod kerülni, ajánlom, hogy első randin ne szexelj és lehetőleg a másodikon sem... sőt ha neked az is gyors, egy pár hétig, hónapig ne add oda magad)
- hogy beszél más nőkről
- vannak-e "gyanús" nőismerősei, képek róla meg nőkről közösségi médiában, "csak egy haver" nők
- alig ér rá találkozni és mindig lehetetlen időkben ér rá / ír rád, alig ír, napos késésekkel, néha ghostingol, alig és rapszodikusan kommunikál
- randikon úgy érzed, nem érdekli, amit mondasz, nem lelkesen hallgat
- lehet-e vele távlati célokról dióhéjban beszélni 2-3. randi táján, vagy kummant (nem olyan értelemben, hogy "2 gyerekünk lesz, Tündike és Karcsika", hanem házasság, gyerek, ki hol képzeli el az életét stb)
- tapogat-e intim helyeken, célozgat-e szexuálisan túl korán
- hazugságon kapod viszonylag korán (pl. hogy nem ér rá, mert beteg, aztán vki posztol egy képet, ahol bulizik vagy utazik)
8: ezt nem úgy értettem, hogy legyen házasság vagy gyerek, hanem hogy beszéljenek róla, hogy egyáltalán akarnak-e. Nekem az pl. red flag lenne egy állítólagos komoly és hosszú távú kapcsolatkezdeménynél, ha 3. randiig nem jutunk el oda, hogy ezekről lehessen egyáltalán beszélni. Hogyha rátereled a témát, akkor hárít, az nagy eséllyel azt jelenti, hogy sumákol.
Mondom ezt úgy, hogy én nem akarok gyereket, és erről beszéltünk is a 2. randin a jelenlegivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!