Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden az én hibám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden az én hibám?

Figyelt kérdés

4,5 évet voltam együtt a párommal, ebből 2 éve együtt élünk. Mindketten elég fiatalok vagyunk még, számtalanszor el is hagyott már, de mindig megbocsátottam neki, mert szeretem. A külön töltött idő alatt ő kétszer is próbált mással lenni, de végül nem jött neki össze. Olyan alapvető dolgokat hiányoltam, hogy öleljen át, simogasson, gyengéden csókoljon meg, járjunk együtt társaságba, néha vegyen nekem virágot, csokit, dícsérjen meg, hogy csinos vagyok stb. Sokszor veszekedtünk, nem fordított rám figyelmet, mindig volt valami kifogása.

Nyáron kezdtem egy új munkahelyen, ahol meg is érezte valaki, hogy elhanyagolnak. Vett nekem virágot, csokit. Elfogadtam őket, de nem történt semmi sem. Hazavittem, a páromat nem érdekelte. Azt mondta, hogy ez ajándék és ő örül annak, ha én ajándékokat kapok, illetve ha én emiatt más férfit választanék, az csak engem minősítene. A csokit meg is ette!

Teltek a hetek, bennem egyre inkább dúlt a vihar, a harmadik fél pedig udvart továbbra is. Elhívott egy rendezvényre, páromnak mondtam, hogy megyünk, persze nem azt mondtam, hogy kettesben, hanem többen is lesznek ott, ami igaz is volt! Semmi kérdés nem merült fel benne, elengedett. Számomra ez abszolút azt jelentette, hogy lemondott rólam. 2 éve nem lepett meg úgy igazán semmivel...

Pár hétre rá elhívtak engem egy vacsorára, amit elfogadtam. Elsüllyedek szégyenemben mert mindez már a párom háta mögött történt.

Nem tudom magam sem, hogy mit gondoltam, most is őt szeretem, de annyira jól esett hogy valaki törődik végre velem, hogy nemet sem tudtam mondani.

A legjobb barátnőm árult el, találkozgatott a párommal, elvileg testi kontaktus nem volt köztük, de folyamatosan engem beszéltek ki, megalázó képeket készítettek rólam, kinevettek. A párom szerintem soha nem akarta volna elmondani nekem, hogy kígyót melengettem a keblemen, ő most a sértődött, hogy a háta mögött megcsaltam, mert tudatosan találkoztam valakivel. Gyűlölöm magam, mert így alakult, számtalanszor elnézést kértem, csak ő éppen semmiben nem látja be a hibáját. Siratom a helyzetet napi szinten, nyomja a szívem. Lehet butaság, de ha igazán engem akart volna, tett volna értem és amikor virággal vagy csokival jöttem haza, akkor kicsit tepernie kellett volna, hogy érezzem, hogy igenis fontos vagyok. Illetve ha annyira szeretne, amennyire azt állítja most, és ébreszti bennem a bűntudatot, akkor kissé megértőbb is lehetne a helyzetet illetően, ide két ember viselkedése vezetett.

okt. 2. 15:49
1 2
 1/15 Misike21 válasza:

Szerintem itt minden le van írva a témát illetően .

[link]

okt. 2. 15:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban a te hibád, hogy még mindig nem dobtad ki a büdös francba.
okt. 2. 16:02
 3/15 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Igen, én is abszolút ezt gondoltam, de amikor otthon a laptopomba olvasott és látta, hogy mással beszélek, akkor nagyon rosszul lett. Hányt, szédült és emiatt nem értem ezt az egészet. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli. Úgy gondolja, hogy az volt a hiba, hogy feltétel nélkül bízott bennem.

okt. 2. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hu ne haragudj, de ezt még olvasni is rossz volt. Miért várod meg hogy találjon valakit, majd eldobjon mintha sose lettél volna. Ettol még egyedül lenni is 100x jobb
okt. 2. 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"számtalanszor el is hagyott már, de mindig megbocsátottam neki"

Itt kezdődött minden baj. Ha neked nem jó, és nem törődik veled, miért ragaszkodsz hozzá?

okt. 2. 16:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom megmagyarázni. Próbáltam mindig azt hinni, hogy együtt küzdünk, de mindig egyedül küzdöttem mindenért, a kapcsolatért is. Igazán nagyon szerettem volna, ha vele élhetem le az életemet. Szerettem volna családot vele. Senkihez nem tudtam még így kötődni. Hiába rossz a kapcsolat, néha mégis jónak érzem, amikor kedves velem.

Félek attól, hogy soha nem fogok mást így szeretni. Sajnos hozzá kapcsolom a boldogságomat, mert rá szerettem volna építeni az életemet.

okt. 2. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Neki lehetnek női de ha neked vqn vkid az már ugy neki nem jó😅
okt. 2. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Úgy el van az egész b^*szva, ahogy csak lehet...

Soroljam????

"számtalanszor el is hagyott már, de mindig megbocsátottam neki, mert szeretem." 🚩

"A külön töltött idő alatt ő kétszer is próbált mással lenni, de végül nem jött neki össze." 🚩

"Olyan alapvető dolgokat hiányoltam, hogy öleljen át, simogasson, gyengéden csókoljon meg, járjunk együtt társaságba, néha vegyen nekem virágot, csokit, dícsérjen meg" 🚩

"Sokszor veszekedtünk, nem fordított rám figyelmet, mindig volt valami kifogása." 🚩

"A legjobb barátnőm árult el, találkozgatott a párommal, elvileg testi kontaktus nem volt köztük, de folyamatosan engem beszéltek ki, megalázó képeket készítettek rólam, kinevettek." 🚩

"Gyűlölöm magam, mert így alakult, számtalanszor elnézést kértem," 🚩

"ébreszti bennem a bűntudatot."

🚩

🚩 🚩 🚩 🚩 🚩

Ez nem egy kapcsolat, ez egy nagy büdös lófa*^, amit te még most is mentegetnél, csak azt nem tudom mi a francnak.

"s látta, hogy mással beszélek, akkor nagyon rosszul lett. Hányt, szédült "

Kérdező és??????

Ebből mit szűrsz le?? Az hogy annyira szeret, hogy rosszul is lett? Nem... elmondom neked, tudod miért lett rosszul?

Mert sértette az egóját, hogy mással írogatsz, ennyi az egész.

Ha nagyon szeretett volna, akkor tesz a kapcsolatért, nem bele sz**ik.

"Hiába rossz a kapcsolat, néha mégis jónak érzem, amikor kedves velem."

Tanács: Ezt a kapcsolatnak nem nevezhető, rakàs sza^rt ne mentegesd, màsodszor pedig mielőtt ùj kapcsolatba kezdenèl, tarts önvizsgàlatot.

Tèves elkèpzelèseid vannak a szeretet fogalmàròl. Mert, amiket te itt leìrsz az nem szeretet....

K**a kellemetlen volt olvasni ezt a sok sz*rt.

"Úgy gondolja, hogy az volt a hiba, hogy feltétel nélkül bízott bennem."

🚩

Hahóó

Ébresztő, bántalmazó kapcsolat

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Még ő próbál bűntudatot kelteni benned, tipikus bántalmazó viselkedés.

Megoldás: teljes NO CONTACT.

Ja ès mèg valami neked az a csaj nem a legjobb baràtnőd, ha eddig azt hitted, akkor ebből az àlombòl is ideje felèbredni.

okt. 2. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért van bűntudatod?

Nem udvarol, nem figyelmes, nem kedveskedik. Természetes hogy ha mástól megkaphatod, nem fogod visszautasítani.

Nekem ilyen pali már nem kéne….

Volt ilyen exem, a nagy szerelem átalakult gyűlöletté a részemről.

Azt várta el h én udvaroljak neki, vacsorával, szexszel várjam őt heti 3 szor, azon kívül pedig nem ért rá.

Soha egy virágot nem hozott, se egy apróságot, semmit.

Illetve egyszer ballagásra kapott virágot a diákoktól, azt akarta nekem adni. Annyit mondtam neki h nem illik továbbadni valamit….. és majdnem el sírtam magam, annyira rosszul esett , hogy tudja ő hogy jólesne egy szál virág, de sajnál kiadni rá pénzt. Tehát rám…..

De betegesen figyelt arra hogy nehogy 200 ftjába is kerüljek véletlenül.

1 évbe telt mire tudatosult bennem hogy nem szeret, csak használ…

Persze , hiszen hazudozott, ígérgetett , valami nagyon nagyon távoli, messzi jövőt ami persze soha nem jött volna el.

Millió kifogása volt, nem mutatott be a szüleinek mert ő ezt megfogadta, nem jártunk sehova mert folyton panaszkodott hogy milyen kevés a fizetése.

Nem tudunk összeköltözni mert sok a kölcsöne.

És 50 feletti pali volt, mindig elhúzott előttem egy mezes madzagot, csak hogy üríthessen…

Remélem egyedül fog majd meghalni.

Neki úgysem elég jó senki.

okt. 2. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:

(#8)

Ja... ès tudod mi a legnagyobb baj kérdező?

Hogy még mindig felteszed ezt a kérdés, hogy "Minden az én hibám?"

Ez most komoly???

Nagyon sürgősen kezdj õnismeretbe...

Ezt a két f^*ládát meg felejtsd el.

okt. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!