Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig minden az én hibám?
A férjem szerint igen.
Bármit képes rám húzni. Sokszor leesik az állam, hogy ezt komolyan gondolta? És igen, komolyan gondolta. Ő sosem hibázik, sosem téved, mindig úgy jó ahogy ő gondolja, csinálja. Én meg hülye vagyok, semmihez nem értek. Ha valamit elront, akkor addig csavarja a történetet, hogy én legyek a hibás érte.
Ha valamit tényleg elrontok, tévedek valamiben, akkor ő kihúzza magát, hogy "ezt szépen megcsináltad, büszke lehetsz magadra", jól az orrom alá dörgöli a hibámat, nem áll ki mellettem. Ha valamit sza.rul csinálok, akkor már előre görcsben van a gyomrom mert tudom, hogy "kapni" fogok érte.
Nekem ebből marhára elegem van, nem lehet ezt vele megbeszélni, mert elszáll az agya... Úgy gondolom ennek válás a vége, mert nem tűröm, hogy így bánjanak velem.
Akiknek hasonlóan viselkedett a férje, mi lett a történet vége? Válás? Vagy varázsütésre megjavult?
7# mert ezeknek van önbizalmuk. nagyon fontos ahhoz, hogy csajod legyen.
a sztoriról eszembe jut egy ismerős. vettek egy új autót, második nap feleség be akart parkolni vele a garázsba, a férfi nem engedte mert "te béna vagy és összetöröd" nos.. az ember úgy beállt, hogy megtörte a lámpát meg a lökhárítót. a feleség volt a hibás szerinte mert felidegesítette azzal, hogy be akart parkolni.. :D
Ez akár az én férjem is lehetett volna. Nagyjából ilyeneket szokott mondania ő is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!