Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek tenyleg minden az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tenyleg minden az en hibam ezek alapjan? Kiderulhet az igazsag? Nekem sokkal konnyebb lenne.

Figyelt kérdés

Kb 1 honapja szakitott velem a baratnőm, igazabol rámtolt mindent, hogy minden az én hibam, és miattam van.

Viszont így, ha visszagondolok voltak olyan dolgok, amik furák. Pl mielott szakitott velem, az elott par nappal ott volt egy csokor virag az asztalon. Kerdeztem, hogy ez honnet van, ő azt mondta, hogy maganak vette. Nem egy csokor Lild-os tulipan, hanem egy szepen elkeszitett csokor. Vagy par nappal elotte irtam neki este, hogy mit csinal, ő azt irta, hogy lement setalni (soha nem szokott setalni, max ha boltba ment).

Es mielott kidobott megfigyeltem, hogy durvan ejfelig fent volt messengeren, es azota is.

Egyszer lattam azota, jott szembe az utcan, de mikor egymas szemebe neztunk, ő elforditotta a fejet.

Pocsekul erzem magam, mert magamat hibaztatom, de ezek a dolgok, amiket leirtam csak nekem furcsak?

2023. ápr. 19. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek se téged, se az exed. Nem ismerem a kapcsolatotokat sem. Kész regényt kellene idepötyögnöd, hogy bárki meg tudja ítélni ki-mennyit hibázott és miben, de bele ne kezdj. Fölösleges. Neked kell rájönni mikben hibáztál, mit csinálhattál volna másképp és legközelebb nem elkövetni ugyanezeket a hibákat. Azzal meg ne foglalkozz, hogy ki volt a hibás vagy hibásabb ebben a kapcsolatban, mert csak felesleges időpazarlás lenne.
2023. ápr. 19. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Nos most leírtad azokat a hibáit amiket kiszúrtál, a kérdésed pedig az, hogy lehet e, hogy te voltál a hibás?

Hát ha vele sem tudsz kommunikálni és neki sem a gondolataidat fejezted ki, hanem kevertél mindent mindennel, akkor igen, simán lehet a te hibád.

2023. ápr. 19. 08:52
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Ő magasról lesz@rja, hogy te mit gondolsz, hogyan élsz, mit érzel...neki minden be volt biztosítva.

Sőt talán még meg is könnyítetted a dolgát.

2023. ápr. 19. 08:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy jó dolog, ha önismeretet gyakorolsz, de ne azon morfondírozz, hogy vajon mi lehet vele, van-e neki más, hanem fordíts időt arra, hogy végig gondold, te mit hibáztál a kapcsolatban. Ezzel nagyon sokat tudsz javítani magadon és a jövőbeli kapcsolataidon. Ez a hajó már elment, le kell vonni a tanulságokat és tovább menni, bármilyen fájdalmas.
2023. ápr. 19. 09:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt sokan elfelejtik egy szakításkor, hogy mindenkinek joga van szakítani.

Sokan azon morfondíroznak, hogy "jogos" volt e, és mi miért történt.

Pedig valójában senki sem birtokolhatja a másikat, mindenki akkor lép ki egy kapcsolatból amikor akar.

Egy párkapcsolathoz két ember beleegyezése szükséges, és ha az egyik már nem akarja, akkor a másik fél nem sokat tehet azon kívül, hogy ezt a tényt elfogadja. Elemezgetni meg lehet évekig, a tényeken akkor sem változtat semmi.

2023. ápr. 19. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Most a kérdező azt firtatja, hogy lehet-e, hogy volt már a nőnek valakije, mielőtt szakított. Elképzelhető. Meg az is, hogy nem. Attól még azok a hibák, amiket te követtél el a kapcsolatban (mert biztosan te is elkövettél hibákat) még ugyanúgy validak. Mindkét fél hibájából következik be a szakítás. De itt már a lényeg a továbblépés lenne neked is.
2023. ápr. 19. 09:25
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

A virág elég egyértelmű jele annak, hogy akkor már volt másik pasija. Ha pedig nem is dugta el előled a virágot, akkor gyakorlatilag már azzal ki akarta provokálni a szakítást, csak te elfogadtad a képtelen magyarázatát, honnan lett a virág. Ezért kellett utána valami mást kitalálnia. Az természetes, hogy te voltál a szarszemét, amiért szakít veled.

Viszont az is igaz, amit 5-ös írt, hogy mindenkinek joga van szakítani. Talált egy másik férfit, jobbnak tűnik, szakított veled, hogy vele legyen. Te meg remélhetőleg találsz egy másik lányt, akivel talán minden jobban alakul, mint ezzel a lánnyal.

2023. ápr. 19. 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Végigolvasva, tök fölösleges volt ez a kérdés. Te is tudod jól, én is tudom jól, mindannyian tudjuk jól, hogy félrekúrt, aztán dobott a másik srác miatt. Ne sajnáltasd magad, tudod te is, hogy nem miattad szakított, nem te vagy mindenért a hibás, tudod jól, hogy csak a saját lelkiismeretét kímélte ezzel a dumával, mert könnyebb így neki, hogy "jajj mindig mindent rosszul csinált, mindenért a másik a hibás", mint szembenézni a ténnyel, hogy "egy ócska büdös kis lotyó vagyok". Szerintem ennyi...összeségiben te jártál jól, te jöttél ki győztesen...de legalábbis nyertesen a történetből. Képzeld el, ha a r!b@nc-vére 10 év házasság és 3 gyerek után jön felszínre...élvezd az életet tesó, tavasz van, élj, találsz sokkal normálisabb csajt akit megérdemelsz!
2023. ápr. 19. 11:03
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Minden 2 béren múlik. Jobb rád tolni a szakítás nehézségeit mint vállalni hogy lecserél. Elfáradt a kapcsolat, Érd be ennyivel.
2023. ápr. 19. 11:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"A virág elég egyértelmű jele annak, hogy akkor már volt másik pasija"

Ez marha jó, én már számtalanszor vettem magamnak virágot, ha minden alkalommal másik férfi lett volna a dolog mögött, csúcstartó lennék a szeretők tekintetében 😀

2023. ápr. 19. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!