Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tenyleg minden az en hibam ezek alapjan? Kiderulhet az igazsag? Nekem sokkal konnyebb lenne.
Kb 1 honapja szakitott velem a baratnőm, igazabol rámtolt mindent, hogy minden az én hibam, és miattam van.
Viszont így, ha visszagondolok voltak olyan dolgok, amik furák. Pl mielott szakitott velem, az elott par nappal ott volt egy csokor virag az asztalon. Kerdeztem, hogy ez honnet van, ő azt mondta, hogy maganak vette. Nem egy csokor Lild-os tulipan, hanem egy szepen elkeszitett csokor. Vagy par nappal elotte irtam neki este, hogy mit csinal, ő azt irta, hogy lement setalni (soha nem szokott setalni, max ha boltba ment).
Es mielott kidobott megfigyeltem, hogy durvan ejfelig fent volt messengeren, es azota is.
Egyszer lattam azota, jott szembe az utcan, de mikor egymas szemebe neztunk, ő elforditotta a fejet.
Pocsekul erzem magam, mert magamat hibaztatom, de ezek a dolgok, amiket leirtam csak nekem furcsak?
Igen ez a csajok legrosszabb tulajdonsága…
Mikor egyik nap még nyugodt a lelked, mert azt mondta szeret, másik nap meg szakít, elköltözik…
Nekem exem 7év után ment el, utána egyszer mikor találkoztunk azt mondta ritkán mondtam, hogy szeretem, és ő nő, neki sokat kell mondani…
Le is basztam a lábáról, hogy vele ellentétben ha ritkán is mondtam, komolyan gondoltam, és életre szóló felelősséget is vállaltam volna még az előző házasságból hozott kislánára is…
Ő még konkrétan az elköltözésekor is azt mondogatta, hogy nagyon szeret engem, de jobb lesz így “nekem”… hát mit ne mondjak… kurta jó lett… azóta se mertem kapcsolatba kezdeni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!