Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért érzem azt, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy minden az én hibám volt?

Figyelt kérdés

Elhagytam, mert bántott, megcsalt, hiába a két gyerek miatt nem tűrtem tovább.

Akkor miért érzem azt hogy minden az én hibám? Miért várom, hogy bocsánatot kér? Pedig annyira szerettem, mindig a kedvében jártam, mindent megtettem, akkor miért tette ezt velem? Magyarázatot soha nem kaptam. Haragszok rá, de miért szeretem? Miért várom, hogy elismerje, hogy megalázott, hogy azt mondja, hogy sajnálja?

2021. jan. 29. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Mert nincs tartásod, önbizalmad, önbecsülésed.

Sőt, némi Stockholm-szindróma is befigyel.

2021. jan. 29. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam házas, de az én exem is csúnyán viselkedett velem már a végén.

Én is vártam a lelkem mélyén, hogy bocsánatot kérjen.

Egy hónap elteltével megkaptam, amire vártam.

Sokra nem megyek vele, hogy most kapálózik.

De szerintem ez a lelke mélyén sokaknak "jól esik".

Viszont visszafogadni ilyen embert nem szabad, úgyhogy ez meg se forduljon a fejedben, ha meg is történik, amit szeretnél.

2021. jan. 29. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az a kérdés, hogyha bocsánatot kérne, akkor visszafogadnád?
2021. jan. 29. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Mert benned nem volt változás érzelmi szinten. A legjobbat tetted amit tehettél - hogy elhagytad. Viszont az érzelmeket nem lehet kiirtani magadból és benned azok nem változtak. Nem Te hibáztál.

Jogosan várnád el. De meg kell értened .... ez nem egy olyan dolog amiért bocsánatot kérhet. Mit mondjon? Hogy "ne haragudj?" Tudja nagyon jól, hogy jogosan haragszol. Vagy mondja, hogy "bocsánat"? Bocsánatot akkor kérsz, mikor rálépsz valakinek a lábára, vagy mikor befingasz tüsszentés közben. Ez nem egy véletlen dolog ami történt. Nem csak megbotlott és >>hopp!<< beleesett álló farokkal egy punciba! Amit tett az megmagyarázhatatlan és megbocsájthatatlan. Nem azért nem fog eléd állni és megtenni, amit Te titkon (és jogosan) elvársz, mert nem érzi a súlyát, hanem mert van benne akkora szégyenérzet, hogy nem teszi meg.

Ha otthon őrlődsz és azon lamentálsz, hogy "Isssstenem, én még szeretem, de miért tette ezt velem" .... felejtds el! Csinosítsd ki magad, öltözz fel diszkréten kihívóan és találj valakit aki ..... khmm ... rendbetesz alúlról. Érted!!!! Dugj egy qrvajót valakivel!!!!!! Aztán nem ám hasonlítgatni!!!! Felejtsd el! Tudom, hogy nem könnyű, de nem is lehetetlen! De magától nem fog elmúlni! Neked kell tenni érte!

2021. jan. 29. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első leírta a lényeget, szakember a következő lépés. Normális amit érzel most ilyenek után, de túl sokáig voltál benne ahhoz, hogy ne kelljen vele foglalkozni. A szavak csak szavak, ha bocsánatot is kérne, akkor se jelentene semmit, hisz csak azért csinálná, mert tudja hogy az a gyengéd, így tudna manipulálni. Ennek be is dőlnél valószínűleg.

Kérj segítséget, építsd fel az önbizalmad, apránként zárd le a múltad. A gyerekek miatt nem lesz olyan, hogy nem fogtok kapcsolatban lenni legalább minimálisan, ezt tudnod kell majd kezelni, ami egyedül nem fog menni.

Még ma keress egy szakembert és foglalj időpontot.

2021. jan. 29. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
A mai napig bánt,elmondta mennyi mindent vett az új barátnőjének a névnapjara. A gyerekeknek még egy csokit sem hozott. Ez is nagyon fáj.
2021. jan. 29. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne emészd magad,ez egy pöccs örülj,hogy leszakadt rólad.Pár hónap és azt a nőt is megcsalja vagy őt fogják megcsalni.
2021. jan. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!