Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnatok viselni, hogy a párotok folyamatosan megcsal?
Figyelt kérdés
szept. 26. 21:26
11/22 anonim válasza:
Nem, és nem viselném el. Ha megtudnám, még aznap repülne minden cucca annak az embernek aztán aludjon ahol akar.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi
szept. 28. 13:28
13/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta köteles vagyok elviselni. Ő ilyen és kész
szept. 28. 19:32
14/22 anonim válasza:
És ha ő azt mondta akkor mi van? Te nem tudod azt mondani, hogy viszlát?
15/22 anonim válasza:
Ajsabalé! Undorító dolog. Elfogadni is és hagyni is. Hogy lehet így élni?
16/22 anonim válasza:
Te valami szellemi fogyatékos vagy???
17/22 A kérdező kommentje:
??
szept. 30. 17:44
18/22 A kérdező kommentje:
És te?
szept. 30. 17:45
19/22 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, akinek szintén ezt mondták. Ő elviseli, és boldog. Nem tudom, hogy.
20/22 anonim válasza:
Eszemben sincs. Nem vagyok igénytelen, önbecsülés nélküli kapcsolatfüggő lábtörlő.
1 megcsalásért is azonnal szakítottam, amikor megtudtam, az exvőlegényemnél. Ugyanígy dobnék bárkit, ha megcsal és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!