Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-26 évesen tényleg nehéz szeretőt találni?
Azt vettem észre hogy a én korosztálymnak (26/F) sokkal nehezebb szeretőt találni mint pl az idősebb 30-40+ korosztálynak.
Alapjáraton jól nézek ki, magas vagyok ( 185/82) de pl én nem nagyon találok erre vevő partnert, holott idősebbektől meg folyamatosan azt hallom hogy van nekik szerető. Vagy esetleg helyileg lennék rossz helyen?(Fejér, Somogy megye)
A negatív kommenteket légy szíves most mellőzük.
Kinek mia véleménye erről? Esetleg tapasztalat?
Nem tudom, én sosem kerestem.
Engem viszont mindig megtaláltak korábban szeretőnek többször is már...
39/F
Nem az a baj hogy fiatal vagy vagy idősebb,hanem valami más.
Pl.nem értesz a nők nyelvén,
nem vagy rámenős,humoros,intelligens,
stb.Vagy túl magasra teszed lécet.A testi adottság csak egy dolog.
Mivel en is ebbe a korosztalyba tartozom azt tusom elmondani, hogy az emberek meg hisznek a szerelemben es a kapcsolatokban ennyi idosen es inkabb erre vagynak, aztan sokan csalodnak, vagy elvalnak kb 35 eves korukra es addigra kicsit kiabrandulnak a komoly kapcsolatokbol, talan azert van akkor tobb jelentkezo.
En pl sosem vagytam alkalmi kapcsolatra, pedig boven lett volna jelentkezo, de engem sosem erdekelt, de egyik baratnomet sem pl.
25N
Ha csak magamból indulok ki.
Huszonévesen a párom volt a minden, a megcsalást megbocsájthatatlan bűnnek gondoltam. Azt gondoltam minden gond nélkül leélem majd a párommal az életem.
Hát mára ez meglehetősen megváltozott.
34/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!