Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hosszú szeretői viszonyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú szeretői viszonyt, hogy tudtatok magatok mögött hagyni, véget vetni neki?

Figyelt kérdés

olyant kérdezek aki volt már benne és tudja, hogy nem könnyű kiszállni.

félek.

naponta legalább 2x beszélünk, ez egy éve.

Mikor tudunk találkozunk.

2 éve tart..mindketten házasok.

Hogy lehet ezt egyik napról a másikra elvágni?

vagy csak fokozatosan?

szept. 12. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10, mi tart benn a házasságodban? Nekem úgy volt szeretői viszonyom, hogy jó a házasságon, viszont igényem volt másfajta kapcsolatra is 20 év után. Ha rossz lenne a házasságom, akkor egy percet sem maradnék.
szept. 14. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért kevés ember mondhatja el hogy ugyan jó a hazassagom de a másfajta igényeimet mással élem meg.
szept. 14. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

11. Mondjuk az tart benne, hogy nem tekintek férfiként magamra, erről gondoskodott a házasságom. Szóval a váláshoz is kell egyfajta önbizalom. Én max beszélgetni tudnék nőkkel, de azt is csak óvatosan. Szex kizárva, én ezt az extra magas női igényeket, a modell külsőt, a szálkásra sportolt testet, a hatalmas vastag farkat, a barna haj, modell arc, a kifogyhatatlan pénztárcát nem tudom prezentálni. Mert ma már a legutolsó elvált 3 gyerekes nőnél is ez a beugró. A maszkulin gladiátor, a szakál, a tetoválás, az elsöprő, bárkit a földbe döngölő vezér stílus, a makulátlan minőségi méregdrága ruházat.

Na ezért nem válok el. Egy magam fajta extrém lúzer külsejű, segítőkész, barátságos ember várja meg a halált. Semmi értelme a létezésüknek, az evolúció zsákutcái. Elválni? Ne röhögtess már! Főzök, mosok, takarítok, 3 munkahelyen dolgozok, bármit megcsinálok. Bio robotgép egy nő szolgálatára. Természetesen szexmentesen, mert az kizárólag csak a kiválasztottaknak jár! Na, ezért nem válok el. Vagy esetleg ha akar egy nő egy házi szolgát ingyen, az szóljon.

szept. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!