Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hosszú szeretői viszonyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú szeretői viszonyt, hogy tudtatok magatok mögött hagyni, véget vetni neki?

Figyelt kérdés

olyant kérdezek aki volt már benne és tudja, hogy nem könnyű kiszállni.

félek.

naponta legalább 2x beszélünk, ez egy éve.

Mikor tudunk találkozunk.

2 éve tart..mindketten házasok.

Hogy lehet ezt egyik napról a másikra elvágni?

vagy csak fokozatosan?

szept. 12. 14:41
1 2
 1/13 Grizesteszta ***** válasza:
64%

Ha fontos a kapcsolat, de tudatosan meg akarod szakítani, akkor egy tuti módszer van.Megkéred a másikat, hogy ne keressen, te pedig gondoskodsz róla, hogy ne is tudjon. Letiltod mindenhol, kitörlöd a számát, hogy ne is eshessetek kísértésbe, megváltoztatod a tiédet... És sokat foglalkozol a családoddal, hogy ne is legyen időd azon gondolkodni, hogy mit is veszítettél el.

Én ezt gyakorlatban csináltam, működött (volna)... Beleszerettem egy nős férfiba akkor, amikor én már válófélben voltam, tehát én szabad voltam, ő nem. Azt mondta, elválik miattam, de aztán jött egy lelkiismeretfurdalásos roham, és visszatáncolt:nem tudja ott hagyni a feleséget,

viszont titkos viszonyt ő se akart és én se. Na ekkor elbúcsúztunk egymástól, minden kommunikációs felületet letöröltem, megszüntettem, kitöröltem a számát és megmondtam: nekem semmilyen eszközöm nincs arra, hogy felvegyem vele a kapcsolatot, aki léphet, az ő, de csak akkor lépjen, ha szabad lesz. 1 hétig én bőgtem, ő gondolkodott és lépett. Azonnal összeköltöztünk, de a szakítós- módszer működött volna, ha ő tényleg a feleségével marad... Sok sikert neked!

szept. 12. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egy szexkapcsolatom van, ahol kezdek szerelmes lenni, baromi nehéz lesz, de meg fogom szakítani, mert így csak szenvedek tőle. Legegyszerűbb út őszintén elmondani, hogy mi a helyzet és miért nem tudnád folytatni. Első pár hét nehéz lesz, az biztos.
szept. 12. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:

napi kapcsolat vele akkor már több van közöttetek, mint testi kapcsolat, egy lelki kapcsolatot elvágni, ha mindketten akarjátok, de ha csak az egyik akarja a másik nem akkor vissza tud húzni.

Arról, hogy azt gondolod nem könnyű, ezt a nézőpontot cseréld ki arra, hogy könnyű és megteszed, mindaddig ami csak mondod, de nem teszed adddig nem fog müködni semmi.

Határozd el, döntsd el, hogy ez lesz és legyél következetes, nem inogsz meg, nem táncolsz vissza, nem nézel hátra, mész előre, igy kell.

De ha otthon már jó minden akkor tud segiteni a párod ebben, kapaszkodj bele, ha megszünt az ok amiért a másikba kapaszkodtál és helyrejött az otthoni kapcsolatod akkor sokkal könnyebb, ha hiány van még mindig akkor nem fog sikerülni, mert a hiányt keresed folyton és ahhoz kapcsolod a szeretőt, ezt az idegpályát kell kiiktatni és újat hozni helyette

szept. 12. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak beszélgetős kapcsolataim voltak, azok meg maguktól elhaltak.
szept. 12. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Lazán es konnyedén, ilyenekbol annyi van mint a nyű
szept. 12. 17:28
 6/13 anonim ***** válasza:
5. Hol? Melyik bolygón? Melyik dimenzióba?
szept. 12. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
“Belehalsz “ majd, aztán az idő segít … sok -sok hónap de inkább évekbe számolj , amíg talpra állsz egy ilyen számításból
szept. 13. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Boccs azoff-ért, de vannak nők akikkel nem kellene szexelni, de néha össze lehet velük futni egy kis érzelmi, emberi, mentális feltöltődésre? Ez a szex téma már annyira erőltetett, hogy férfi létemre már hányok attól hogy férfi és nő között manapság már nem létezik több! Szóval szexmentes szeretői viszony létezik a nőknél?
szept. 13. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:
8, igen van szex mentes viszony is. Pl. Az enyém. Szeretők voltunk, de jelenleg olyanok a körülmények, hogy a munkahelyen tudunk csak találkozni, beszélgetni. Egy egy ölelés, csók megmaradt, de ennyi. Nagyon szeretjük egymás társaságát, de barátok lettünk. Ilyen is van.
szept. 14. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Irigyellek! Nekem férfiként nagyon hiányoznak az érzelmek, adni, kapni, a figyelem persze kölcsönösen. A házasságom egy baromi szürke egyhangú élet. 😟
szept. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!